Érdekes

Ezen a helyen úgy ehetsz-ihatsz, mintha a Trónok harcában lennél

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.15 | 09:15

Bizony-bizony! A sorozat előtt tisztelgő pop up bár nyílt Edinburgh-ban. Ha január-februárban arra jársz, semmiképpen ne hagyd ki. Egy westeros-i hétvégével felérő élmény lehet.

A stílszerűen csak Blood & Wine névre keresztelt helyet a Pop Up Geeks nevű csoport tagjai nyitották a skóciai Edinburgh-ban, és ha valaki járatos arrafelé, akkor még azt is meg tudjuk neki mondani, hogy konkrétan a Daylight Robbery bár alatt található a Dublin utcában.

Ők pedig itt a Pop Up Geeks-ek.

Ők azzal foglalkoznak, hogy különféle tematikájú helyeket nyitnak meg Edinburgh-ban. Üzemeltetik egy-két hónapig, amíg mindenki odajár, aztán lehúzzák a rolót, és jöhet a következő menet.

2017-et a Trónok harca jegyében kezdték.

A bár minden szeglete és minden egyes tárgya köthető valamiképpen a sorozathoz, sőt egészen olyan, mintha egy westeros-i kocsmába térnénk be megpihenni, kiengedni kicsit. Persze Skóciában nem nehéz megteremteni a középkori hangulatot. De mit is lehet csinálni még ebben a bárban azontúl, hogy kicsit mi is Starknak vagy Lannisternek érezzük magunkat?

Lehet inni csupa olyan italt,

via GIPHY

és lehet enni csupa olyan ételt, amit George R. R. Martin a papírra vetett. Mert azt azért tudjuk jól, a Trónok harca szereplői legalább annyit esznek-isznak, mint amennyit ármánykodnak és vért ontanak.

via GIPHY

Végezetül, ha már se inni, se enni nem bírunk, kicsit tyrionkodhatunk is a Blood & Wine-ban töltött este végén.

via GIPHY

A bár hatalmas csinnadrattával nyitott meg, az Instagramot el is árasztották az ott készült fotók. A Blood & Wine kedves kis hely lehet, ahol a vérünket nem ontják, hanem inkább felforrósítják a Hét Királyság legzamatosabb borai.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló