Érdekes

Nőként férfimodell, hullákat alakító színész és férfiből lett női szépség: bizarr karriersztorik, mert minden lehetséges

  • Szerző:nuus
  • 2020.01.20 | 17:48

Ki mondta, hogy van lehetetlen? Attól még, hogy eddig nem létezett ez a karrierút, az igazán bátrak belefognak abba, amit környezetünk lehetetlennek, de minimum bizarrnak gondol...

Nő létére férfimodellként futott be

Elliott Sailors 31 évesen kiöregedett a modellszakmából, ezért… inkább férfi modellként kezdte keresni a kenyerét.
Elliott példaképe Casey Legler volt, aki sikeres női modell pályafutását követően férfiként is betört a piacra. Elliottnak egyébként ráadásul már korábban is mondták, hogy meglehetősen férfiasak a vonásai, némi sminkkel pedig tökéletesen kiemelhető határozott arcéle és markáns szemöldöke.

 

„Nem érzem furcsának, hogy nőként férfiruhákat reklámozok, hiszen én legalább a szakma másik oldalát is kipróbáltam, profi vagyok. Egyébként szeretetem a férfias öltözékeket, öltönyben mozgolódom a leginkább magabiztosan. Szerencsére a nevem is férfias csengésű…”

– fejtette ki Elliott, aki abban bízik, hogy még jó néhány sikeres év vár rá a pályán.

„Az egyik legjobb dolog egyébként az, hogy nem látják a melleimet, így aztán nem is akarnak annyian felszedni és kihasználni. Szóval, azt hiszem, sokkal biztonságosabb így, és a meleg stylistok udvarló dumáit sem kell leszerelnem…”

– tette hozzá nevetve.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#tbt / ELLE magazine / @olimpiavallifassi @ivanrasicstylist @_roryrice_

#BeYouBeTrue ⚓️ (@elliottsailors) által megosztott bejegyzés,

A férfi, aki abból él, hogy meghal

Chuck Lamb 2005-ig informatikus mérnökként kereste a kenyerét, de egy napon ráébredt, hogy ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy ő legyen a filmvásznon felbukkanó, vérbe fagyott áldozat. “Bármilyen hullára van szükség, én vagyok a megfelelő ember” – hirdeti oldalán, a Chuck Lamb a deadbodyguy.com-on.

 

Úgy véli, sápadt bőre, üveges tekintete és táskás szemkörnyéke kimondottan kedvező a hullaszerepek szempontjából, ráadásul kopasz, így bármilyen paróka könnyedén ráadható. „Tudok üveges szemmel meredni a semmibe, mint egy hulla, de zombinak is jó vagyok”

– vélekedik Chuck, aki Hollywoodban komoly népszerűségre tett szert, gyakran még a premierekre is elhívják a színészekkel együtt, és egyszerűen csak „The Dead Body Guy”, azaz „A Halott Fickó” néven emlegetik.

Persze, ennek a szakmának is megvannak a maga kihívásai és nehézségei: egy alkalommal például csípős mérgű vöröshangyák gyűrűjében kellett feküdnie tíz percen át, de a Thankskilling című film forgatásakor a kollégák is megviccelték, hiszen egy gumikígyót helyeztek el a pulykajelmezben, amelyben a semmibe kellett merednie. Mozdulatlanság helyett a hulla így persze akkorát ugrott, hogy ihaj!

Férfi volt, majd nőként lett sikeres modell!

Elliott Sailors-szal ellentétben Nicole Gibson férfi volt, és úgy lett belőle sikeres modell – nőként. A londoni divathét egyik szépséges modellje pár éve még Glen Gibson volt, és férfitestben élt.

A 33 éves, nyugat-sussexi Nicole már gyerekként is tudta, hogy más, mint a többiek, de magának sem merte bevallani, hogy valójában nőnek érezte magát lelkében. Ötévesen Elizabeth Taylornak öltözött, és boldogan vonult fel a hallban, de a szüleinek azt mondta: ez varázsló jelmeze.

Később kocsmárosként helyezkedett el egy bárban, és éveken át férfiként élt. Két évvel ezelőtt döntötte el, hogy végre önmaga lesz, s ekkor kezdte el a hormonterápiát, amelynek eredményeként B kosaras mellei nőttek. A teljes átalakító műtét – ezt ma már megerősíti műtétnek nevezik – egyelőre még várat magára, de Gibson hamarosan kés alá fekszik.

Minden vágya az volt, hogy modell lehessen, így ő volt a legboldogabb, hogy a sokszínűségéről ismert Models of Diversity bemutatóján a londoni divathéten is a kifutóra állhatott. Története azt bizonyítja, hogy nincs lehetetlen, ha igazán akarunk valamit…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A candid shot of me performing an aria from La Boheme at a family barbecue in Watford #tbt @dailystar #jeanysavage #candidlynicole

Nicole Gibson (@thenicolegibson) által megosztott bejegyzés,

Nyitókép: https://pixabay.com/illustrations/possible-impossible-opportunity-379215/


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló