Érdekes

Ez az örökbefogadott fiú csodálatos házat épített a szegény nevelőszüleinek

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.01.24 | 16:48

A fiatal üzletember egy csodálatos gesztussal köszönte meg mindazt, amit tőlük kapott.

Nanay és Tatay szegények voltak, és nem sok mindenük volt. De ez elég volt ahhoz, hogy megváltoztassa egy árva gyermek életét. A fülöp-szigeteki pár örökbefogadott egy kisfiút, és mindent megadott neki, amit csak tudtak. És bár az életük nem volt könnyű, felnőttkorában Jayvee Lazaro Badile II sikeres üzletember lett. Ahogy sikeresebb lett, Jayvee megígérte, hogy sokkal jobb életet fog nyújtani annak a két embernek, akik jobban szeretik őt, mint magukat. Így tette.

Amikor örökbe fogadtak, nem volt egyszerű az élet. Nanay eladó, Tatay portás, mégis minden tőlük telhetőt megtettek értem. Most, hogy lehetőségem van nekik visszaadni, gondoskodni fogok arról, hogy jobban éljenek, mint az valaha el tudták volna képzelni.

írta meg Facebook oldalán a fiatal üzletember.

Több képet is mellékelt arról, hogy mivel lepte meg őket: egy csodálatos több hálószobás hatalmas luxusházzal, és egy világkörüli úttal.

A képeken látszik az ahol őt és a testvéreit, szerény körülmények között, de mindent megadva nekik felnevelték, és persze az új ház, ahol már együtt töltötték a karácsonyt, és megpróbál annyi időt szüleivel tölteni amennyit csak tud.

Képek: Jayvee Lazaro Badile II


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.