Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Érdekes

Igen, a pornó miatt nem megy a szex sokaknak

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.25 | 08:13

Emelik az ingerküszöböt, és azt az illúziót keltik, hogy a nők könnyedén elérik az orgazmust, ami persze fals infó – derül ki egy kanadai kutatásból.

A szakemberek az egyik legnagyobb pornóoldal, a Pornhub ötven legnézettebb videóját elemezték, hogy meghatározzák, milyen gyakorisággal kerül ábrázolásra a férfi és a női orgazmus. Megvizsgálták, hogy milyen orgazmust célzó fogásokra került sor, illetve a csikló ingerlésre került-e. Megnézték, hogyan viselkedtek nők a csúcsponton, és a testük miként reagált ezekben a pillanatokban.

Mint kiderült, a nők csupán 18 százalékának volt orgazmusa, míg a többi esetben egyszerűen színlelték a kéjt. A férfiaknál ugyanez az arány 78 százalékos volt. „Nem csoda e tények tükrében, hogy teljesen irreális elvárásaink vannak a női orgazmussal kapcsolatban, továbbá a férfiak teljesítőképessége sem a valóságot tükrözi ezekben a filmekben” – olvashatjuk a University of Quebec közleményében.

További probléma, hogy aki pornót néz, elfelejti, mennyire fontos az előjáték, és hogy bizonyos ingerek nélkül aligha lehetséges elérni a tényleges orgazmust.

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.