Érdekes

A kutya mentette meg gazdáját attól, hogy ő is elkaphassa a koronavírust.

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.01.27 | 11:48

Egyszerű trükkhöz folyamadott a kutya, egyszerűen megette az útlevelet, a többi jött magától.

Háziállataink erős intuícióval rendelkeznek afelől, hogy mit tehetünk és mit nem. Időnként valóban úgy érzzük, hogy 6. érzékük van, és látják a jövőt. Vagy akár lehet sok véletlen egybeesés is, amikor “véletlenül” mentik meg az életünket.
Egy ilyen eset történt Tajvanon, ahol egy Kim nevű Golden Retriever szétrágta a gazdája útlevelét és repülőjegyét, mely egy a Wuhanba tartó járatra szólt. A kutya valószínűleg csak unatkozott és játszani akart, de a jelenlegi kínai helyzet kapcsán, joggal mondhatjuk azt is, hogy megvédte a lányt.


Ha Wuhan város most ismerősnek tűnik, az azért van, mert az utóbbi időben folyamatosan hallhatjuk a híreket, hogy ez a koronavírus epicentruma, amely Kínában tombol, de számos országban elterjedt, és az egész globális egészségügyi közösség aggódik miatta.

Kim tulajdonosa fényképeket rágott útlevélről tett közzé a Facebookon. A képeken a Golden Retriver nagyon bűnbánónak tűnik! A  gazda kezdetben mérges volt, azonban ez még a vírus elterjedése előtt történt, nem tudhatta mennyire jól tette a kutya, amit tett.

Pár nappal később új bejegyzést osztott meg, ahol azt írta, hogy az okmányok pótlása annyi időt vett volna igénybe, hogy lemondott az útról, és utólag visszagondolva nagyon megható, hogy meggátolta az utazásunkat. Ismét bebizonyosodott, hogy nem minden hős visel köpenyt, ő csak rosszalkodott egy kicsit, de elég jól tette.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló