Érdekes

3 millió forintot fizet a lányának ez a nő, hogy végre elköltözzön tőle

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.28 | 12:18

Úgy érzi itt az ideje, hogy kirepüljön a családi fészekből.

Carla Belucci senkit sem szeretne megsérteni, aki úgy véli teljesen rendben van, ha a felnőtt korba lépő gyerekek még a szüleikkel laknak, ő azonban úgy véli 18 évesen mindenkinek ki kellene költözni a családi fészekből.

Éppen ezért 3 millió forintnak megfelelő fontot fizet lányának a 19. születésnapjára, hogy az elköltözhessen. A lány egészen eddig nem fizetett lakbért, számlákat, csak élvezte az otthon melegét, de édesanyja szerint ideje a saját lábára állni és megtapasztalni, hogy milyen a felelősségteljes élet.

Én magam 16 éves voltam, amikor elmentem otthonról, és tök jól megvoltam, túléltem. A mai szülőknek ilyen jól megy? Az ember a párjával sem tud rendesen időt tölteni, mert a tinédzserek állandóan körülöttük lebzselnek. Az én gyerekeim nagyon jók, de már elég idősek ahhoz, hogy szembesüljenek a nagyvilággal, de a mai szülők sokáig babusgatják a gyerekeiket. Tanisha később szörnyülködni fog, ha olyannal találkozik, aki – mondjuk – 24 éves létére még mindig a szüleivel él. Szerintem nincs rosszabb ennél. Annyi idősen én már férjnél voltam

– ecsetelte az anya.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Carla Bellucci (@officialcarlabellucci) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.