Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Érdekes

Ismerd meg a japán csáp-pornó szülőatyját és motivációit!

  • Szerző:nuus
  • 2020.02.06 | 08:48

Honnan jönnek ezek az iszonyat fura japán pornó- és hentai képsorok, hosszú csápokkal rendelkező szörnyekről, akik a nőkön élvezkednek?

Toshio Maeda a rendkívül ellentmondásos csáp-pornó szülőatyja. Meggyőződése, hogy minden nő álma, hogy vastag és hosszú csáp töltse ki a nemi szervét, de a helyzet ennél jóval komplexebb. A cenzúra Japánban a mai napig brutálisan erős, ami azt jelenti, hogy péniszt vagy vaginát, de akár végbélnyílást még a pornóban sem szabad mutatni.

Maeda mester pályája elején ez olyan durva volt, hogy még a nemi szervek környékét is el kellett takarni, ami miatt az ügyes kezű grafikus sokat szentségelt, hiszen a pornófogyasztók természetes igénye, hogy a pénisz és a vagina részleteit lássák.

“És akkor bumm, jött az ötlet! Ha a nyílás el van takarva, ahhoz, hogy a pénisz részleteit kidolgozzam, az kell, hogy a pénisz ne pénisz legyen, hanem egy jó hosszú, akár 4-5 méteres csáp. Az embernek pedig nincs olyanja, tehát meg kellett hozzá alkotnom a szörnyet, aminek akár több csápja is van. Ezeket pedig már nyugodtan kidolgozhattam úgy, mint extrém méretű péniszt”

– mondja Maeda.

Innentől a cenzúra meg volt kerülve, hatalmas, vastag péniszeket dolgozhatott ki meglepő részletességgel, amik a nő testének minden négyzetcentiméterét végigtapogatják.

A csáp-pornó azóta nem csak Japánban nagy, de az egész világon komoly szeletet hasított magának a szegmens.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Bodrogi Gyula 120 évig akar élni
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 11.