Érdekes

Nyert a jamaikai lottón, jó okkal vette át Sikoly maszkban a pénzt

  • Szerző:nuus
  • 2019.02.13 | 11:48

Ekkora összeg még szép, hogy bevonzaná a pénzéhes rokonokat.

Egy A. Campbell nevű illető „örömsikollyal” vitte el a jamaikai lottó fődíját, ám nem volt hajlandó nyilvánosan felvállalni a személyazonosságát. Hogy titokban tartsa kilétét, a férfi Sikoly maszkot és kesztyűt öltve vette át a nyereményt.

Az indoka nyomós: 360 millió forintnyi összeg (azaz közel 158M jamaikai dollár) ütötte a markát, ami bizony odacsábítaná a lehúzós rokonokat.

Campbell 54 napot várt, hogy felvegye a nemzeti Super Lotto nyereményét, melyet még novemberben ütött meg.

Egy szép házat szeretnék venni. Még nem találtam rá, de ez lesz az első dolgom, hogy felkutassam az új otthonomat. Jól akarok bánni a pénzzel, nem fogok belőle kölcsönadni. Befektetésen is gondolkodom, hogy fialjon az összeg. Szeretem, ha van mit a tejbe aprítanom.

– mondja a nyertes.

A Karib-térségben nem ez az első alkalom, hogy valaki álcában veszi át a nyereményét: Jamaikán is sok a bűneset, de sajnos a közeli hozzátartozókban sem bízhat az ember.

2018 júniusában egy másik szerencsés emodzsi-maszk mögé rejtőzve kapta kézhez a 180 millió helyi dollárját, említi meg a Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

I don’t blame her ? To protect her identity, a #Jamaicanlottery winner just put on a happy face — a big, yellow, #emoji face that covered the entire front of her head. With a mess of tendrils framing the mask, the woman identified only as N Gray arrived to collect the $180 million in #Jamaican dollars she won as part of the May 11 Super #Lotto jackpot drawing. She posed for the cameras holding a giant cardboard check and sporting her smiling and winking mask. “I am elated, because I was drowning in debt,” she told The Gleaner. “I started buying Super Lotto in January… Now [that] I’ve won, I want to clear my debt, invest and I want to do some traveling. I would like to construct a community center for the youths in my community, so they can engage in something productive; somewhere where they can do information technology.”

A post shared by Kish B (@kishlb) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.