Érdekes

Hétéves kislány adta be a jelentkezését a Google-hoz, és még választ is kapott

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.16 | 16:29

A legtöbb kislány állatorvos, táncos, vagy énekes szeretne lenni 7 éves korában: Chloe Bridgewater viszont a Google-nél szeretne dolgozni, ezért apukája tanácsára írt egy levelet a cég vezetőségének, amire még választ is kapott.

Chloe rögtön a lényegre tért levelében: amellett, hogy a Google-nél szeretne dolgozni, elfogadna egy állást egy csokigyárban, és ha minden jól megy, még olimpiai érmet is szerezne úszásból. Apukája elmesélte neki, hogy a Google irodája tele van babzsákokkal, csúszdázni és go-kartozni is lehet: nem véletlen, hogy úgy érezte, tennie kell valamit.

girl-job-application-google-chloe-bridgewater-4
(Forrás: Twitter/Andy Bridgewater)

 

Levelében megjegyzi, hogy szereti a számítógépeket, és még saját tabletje is van, amin rendszeresen játszik, emellett még a suliban is jól teljesít: igazi motivációs levelet dobott össze.

Levelére maga a vezérigazgató Mr. Sundar Pichai válaszolt: megköszönte Chloe levelét, és arra biztatta, hogy tanuljon tovább szorgalmasan, hisz ennyi kitartással elérhet bármit, amit szeretne. Sőt, ha befejezte a sulit, várja jelentkezését a céghez.

girl-job-application-google-chloe-bridgewater-2
(Forrás: Twitter/Andy Bridgewater)

 

Szurkolunk Chole-nak, hogy beteljesüljön az álma: a jövőbeni motivációs levelében tuti jól mutat majd, hogy már ilyen fiatalon voltak céljai, és tett is értük.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló