Érdekes

10 dolog, amit tökéletesen megtanulhatsz a Youtube-ról

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.31 | 06:45

Bizony, az online videómegosztó napjainkra az egyik legnagyobb tanár lett. Persze nem reaktorfizikára kell gondolni, de rengeteg hasznos tudást fel lehet róla szedni, amikkel akár még pénzt is kereshetsz!

Az ausztrál dzsungelben ősemberként élő srác videósorozata adta a tippet, hogy nézzük meg, mi az, amit még meg lehet tanulni a YouTube-ról (agyagozáson és ásóbotkészítésen kívül), és nem nehéz kijelenteni, hogy szinte majdnem mindent!

A világ ugyanis tele van kedves és segítőkész emberekkel, akik egy rakás dologról készítenek how-to és tutorial videókat,

így lényegében ha valamit nem tudsz, érdemes az elsők között tenni egy próbát egy YouTube-kereséssel, mert jó eséllyel lesz egy oktatóvideó, ami segít. Össze is szedtünk 10 olyan témakört, amiben tuti, hogy megtaláljuk azt, amit keresünk!

Nyakkendőkötés

Kezdjük egy egyszerű, de sokaknak mégis nagyon nehéz témával, a nyakkendőkötéssel. Férfiak milliói élnek ugyanis úgy (jellemzően az alkalmi nyakkendőviselők), hogy a feleségük köti a nyakkendőjüket, vagy már előre megkötött nyakkendők lógnak a szekrényükben. Pedig ott van a telefonon is elérhető YouTube, amin a leghétköznapibbtól a legelegánsabbig fellelhetők a nyakkendőkötési technikák.

How to Tie a Windsor Knot | Men’s Fashion

There’s nothing like a Good Man Well-Dressed Ben Sherman Men’s Walker Plaid Necktie: http://amzn.to/1RsEj53 Tommy Hilfiger Men’s Buffalo Tartan Tie: http://amzn.to/1WLoGIT Tommy Hilfiger Men’s Core Stripe Tie: http://amzn.to/1jMO4zM Red Power Tie – Platinum Ties: http://amzn.to/1LgtfCX Shades of Silver Christian Premium Woven Tie, Grey: http://amzn.to/1QXoSkC Watch more Men’s Fashion Guide videos: Hello.

Tánc

Tánciskola? Annnnyira múlt század! Egy tutorial videónál semmi nem mutatja be egyszerűbben és gyorsabban, hogyan kell táncolni. Ráadásul nem csak a klasszikus táncok, hanem akár a hip-hop is terítékre kerül.

How to Dance Rumba – Basic Movement

Check out Bas Rutten’s Liver Shot on MMA Surge: http://bit.ly/MMASurgeEp1 Professional Dance Instructors and Olympic Ballroom Champions, Steve Valentine and Robbie Tristan, from LA Ballroom Academy (http://www.laballroomacademy.com) and Gay Ballroom TV (http://www.gayballroom.tv) , give you step by step instructions on various ball room dances.

Főzés

Aki 2017-ben azt mondja, hogy nem tud főzni, az nem ezen a bolygón él, vagy legalábbis egy vödörrel a fején, leragasztott szemekkel. Valószínűleg nincs olyan ember a Földön, akinek naponta ne jönne három felülnézetes főzős videó a hírfolyamába, amiben villámgyorsan és érthetően elmagyarázzák, hogyan lehet egyszerű, de nagyon finom és látványos ételeket készíteni percek alatt.

Penne 4 Ways

Servings: 3-4 INGREDIENTS 2 tablespoons olive oil 3 cloves garlic, chopped 2 chicken breasts, thinly sliced 2 cups asparagus, chopped 1 cup cherry tomatoes, halved 1 cup carrots, sliced 1 teaspoon pepper 1 teaspoon salt 4 cups cooked penne 1 cup parmesan PREPARATION 1. Heat oil in a large pot over high heat.

Smink

HA a 10-ből egy kategóriát kellene csak kiválasztani, valószínűleg a make-up tutorial videókkal nem hibáznánk, ebből van talán a legtöbb a YouTube-on. Az egyszerű napi alapozástól elkezdve az alkalmi sminkeken át a legextrémebb arcfestésekig mindent megtalálhatunk, sőt, még a speciális bőrhibák eltüntetésével is több száz videó foglalkozik.

FULL COVERAGE GLAM MAKEUP TUTORIAL

S N A P C H A T: ChristenSnaps #snapchapfam #besties T W I T T E R : ChristenDTweets I N S T A G R A M: ChristenDominique F A C E B O O K: ChristenDominique SUBSCRIBE: http://bit.ly/OfXXWj and be apart of my family!!

Halpucolás

Ahhoz képest, hogy mennyire részterületnek tűnik csak az életben, hatalmas mennyiségben találhatók olyan videók a Youtube-on, amik a halfeldolgozásról szólnak. Ráadásul nem csak úgy általánosságban, hanem fajtákra lebontva, részletesen végignézhetjük, hogyan lehet kifilézni egy tonhalat, vagy egy tengeri sügért, esetleg egy tintahalat. De akit azon feladat elé állít az élet, hogy meg kell nyúznia és fel kell darabolnia egy aligátort, annak is a YouTube lesz a legnagyobb barátja!

How To Fillet a Whole Tuna – How To Make Sushi Series

Our good friends Katie and Kenny popped by when we were literally filming a video and interrupted us with a very nice surprise…a fresh caught tuna! Chef Hiro agrees: we can be interrupted for fresh fish all day long!

Nyelvtanulás

A YouTube a különböző nyelvek elsajátításában is nagyon hasznos lehet, de nem csak nyelvtanulásra jók az egyes ide feltöltött kurzusok, akkor is érdemes keresgélni, ha csak egyetlen apró dologra vagyunk kíváncsiak. Például hogy hogyan is kell kiejteni egy-egy bonyolultabb kifejezést, vagy nevet.

How To Pronounce Lynyrd Skynyrd

How To Pronounce Lynyrd Skynyrd How To Pronounce Lynyrd Skynyrd How To Pronounce Lynyrd Skynyrd How To Say Lynyrd Skynyrd How To Say Lynyrd Skynyrd How To Say Lynyrd Skynyrd

Testedzés

Edzenél, de nem találod fel magad a konditeremben, viszont nem akarsz/nem tudsz külön személyi edzőt alkalmazni. Akkor keress rá a YouTube-on, és máris lesz edzésterved, elmondják, hogy miből mennyit csinálj, mire figyelj, hogy tartsd a hátad, milyen ívben mozgasd a kezed, milyen segédeszközöket vegyél, szóval MINDENT!

https://www.youtube.com/watch?v=d5eGGZXb0Is

DIY

Talán a házi barkácsolás a smink mellett az a terület, ahol a legtöbb videó készül, egy kis fantáziával ugyanis a legegyszerűbb alapanyagokból is nagyon jó kis háztartási eszközöket lehet készíteni, ráadásul nagyon olcsón. Neked nincs fantáziád? Nem baj, mert van YouTube-od:

Best DIY Plastic Cup Lamp Shade December 2018 christmas home decor – room decor

Best DIY Plastic Cup Lamp Shade December 2018 christmas home decor – room decor please go and follow me on the links below for daily live video and giveaway like and comment on what you think on this …. facebook page https://www.facebook.com/creativecreations1994/ facebook group https://www.facebook.com/groups/709301462556102/?hc_ref=PAGES_TIMELINE instgram https://www.instagram.com/?hl=en 7 Amazing DIY Craft Project Ideas That are Easy to Make!

Ezt a lámpaburát amúgy már mi is megcsináltuk otthon, de nem műanyag poharakból, hanem muffin papírkákból! Úgy is tök menő!

Gitár

Könyvből? Zeneiskolában? Ha választani kell, akkor mi inkább ettől a cuki csajtól tanulnánk gitározni, ha lehet. És lehet! Kösz, YouTube!

Perfect – Ed Sheeran // Guitar Tutorial (Picking & Strumming)

My “Perfect” Ed Sheeran Guitar Tutorial is finally up! This one is a bit longer than usual, but I wanted to make sure I went in-depth and covered both strumming & picking because I received requests for both! I hope you find this tutorial helpful!

Programhasználat

Végül pedig nézzük a YouTube-ról megszerezhető tudáshalom azon részét, amit tényleg pénzre is lehet váltani, hiszen egy rakás professzionális program használatát meg lehet úgy tanulni, hogy oktatóvideókat nézünk. Elég csak a megfelelő kulcsszavakat beírni mondjuk videóvágás témakörben, és azonnal kidob a kereső egy rakás Hong Kongi tizenéves srácot, akik hollywoodi szakembereket megszégyenítő módon tudnak kezelni utómunka programokat. És vannak olyan jó fejek, hogy ezt el is magyarázzák neked!

3D Motion Tracking – After Effects CC Tutorial

Zupwaa Everyone! Today i will show you how to crate a 3D environment track for you to parent pretty much anything in your video. Its uper simple and super cool! Subscribe to the channel if you want to learn more VFX and filmmaking tricks from your requests! So comment your requests below!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló