Érdekes

Egészségügyi dolgozók mesélték: 5 brutális dolog, amit a páciensek megtettek

  • Szerző:nuus
  • 2022.04.02 | 18:08

Nem kell hozzá túl sok fantázia, hogy tudjuk, az egészségügyben dolgozók nagyon cifra dolgokkal szembesülnek időről időre. Néhányan nem is tartották magukban az élményeket.

5 brutális sztori a páciensekről

  1. Éppen egy sürgős esethez rohantam, amikor a páciens egyik családtagja megállított és számonkért, hogy miért nem hoztam kávét magammal.
  2. Konzultációt tartottam az osztályon, amikor véletlenszerű meghallottam, hogy egy idős férfi sikoltozik. Azt kiabálta, hogy pisilnie kell, és segítenem kell neki. Odaadtam neki az ágytálat. Ekkor hirtelen azt mondta, hogy túlságosan fáj a háta ahhoz, hogy megfogja. Úgyhogy félbeszakítottam a konzultációt és fogtam az ágytálat, amíg vizelt.
  3. Egy páciens üvöltözni kezdett velem, hogy túl lassan sétálok és iszom a kávém. Azt mondta, ki kellene rúgjanak, mert nem végzem a munkám. A műszakom még el sem kezdődött, akkor indultam az osztályra, de legalább 15 percig nem tértem magamhoz.
  4. Éppen újraélesztettünk valakit, miután az egyik páciens ordibálni kezdett velem, amiért ő csengetett és nem rohantunk a szobájába. Hiába magyaráztam, hogy éppen valakinek az életéért küzdöttünk, ő azt mondta, nem érdekli, neki szüksége lett volna egy csomag papírzsebkendőre.
  5. Volt egy férfi betegem, aki autóbalesetet szenvedett. Nem volt hajlandó sem nőkkel, sem más rasszhoz tartozó dolgozókkal kommunikálni. Mindenkit levegőnek nézett. Egyetlen orvossal volt hajlandó kommunikálni, aki igazából egy rezidens volt, de azt hitte, mindenki felett áll, mert megfelelt az általa támasztott elvárásoknak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló