Érdekes

A tizenéves nagymama története sokkoló

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.10 | 11:48

Zara Hartshorn tizenévesen már egy sor olyan dolgon ment keresztül, amivel a legtöbb nő csak ötvenéves kora után találkozik.

Zara jelenleg 21 éves, ám már 15 évesen úgy nézett ki, mintha ötven fölött járna. Egy ritka genetikai betegséggel jött a világra, amit édesanyától örökölt. Anyja alig múlt negyven, amikor már már hetvenévesnek hitték.

Nem, nem a progéria egy formájáról van szó. Sokáig azt hitték, a zsírszövetek hiánya miatt veszíti el a bőr rugalmasságát, de egy vizsgálatsorozat kiderítette, hogy másról van szó: ez egy olyan genetikai rendellenesség, aminek következtében az érintettek rendkívül gyorsan öregednek kívül-belül, és egyelőre nincs gyógymód.

Zara 16 évesen megcsináltatta kihullott fogait és számos plasztikai beavatkozáson esett át, aminek következtében jobb lett a helyzet, de még így sokan hiszik róla, hogy valójában 55 év körüli nagyi.

„Huszonegy évesen a sok beavatkozás következtében fiatalabbnak nézek ki, mint 16 évesen, de még mindig mindenki tinédzser nagymamának hív, ami nagyon nagy teher a vállamon”

– mondja a még mindig döbbenetesen fiatal lány.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.