Érdekes

A súlyosan sérült párok is lehetnek remek szülők!

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.19 | 09:18

A 29 éves Faye Pearson és férje, a 26 éves Stevie mindketten az izomsorvadás egy rendkívül progresszív fajtájával élnek, ennek ellenére 18 hónapos kisfiút nevelnek, akinek igyekszenek mindent megadni.

A fiatal szülők maguk is gondoskodásra szorulnak, gondozó jár hozzájuk. Sokan ezért is felháborodtak azon, hogy gyereket vállaltak, míg mások attól rettentek meg, hogy  a kis Rowan – aki ma már 18 hónapos – esetleg örökölheti betegségüket. Szerencséjük volt, mert a kisfiú tökéletesen egészséges, már jár, és egyre önállóbb: ezzel együtt a szülők mindent megtesznek, hogy tökéletesen ellássák a kicsit.

Úgy vélik, ma már az orvostudomány olyan gyorsan fejlődik, hogy még az is lehetséges, hogy noha ugyan talpra állni sosem fognak, állapotuk romlását azért sikerül jelentősen lassítani, így szép időskort élhetnek meg.

 

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/EzOzJirP_68″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló