Érdekes

Öt volt elítélt arról, mi volt a legrosszabb, amit a börtönben látott

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.13 | 06:46
  • trendindex: 3

Itt van néhány para sztori.

“Néhány megyei börtönben 87 fokos víz jön a csapból, hogy a bentiek tudjanak csinálni egy teát vagy egy zacskós levest. Persze voltak bent harcok, egyszer egy arc teletöltött egy bögrét forró vízzel, majd belerakott egy doboznyi vazelint. Ezután leöntött valakit, akinek az arcára ragadt a forró vazelin, ami harmadfokú égési sérüléseket okozott neki. Azóta is beleborzongok az üvöltése emlékébe.”

“Néhány évet bent voltam, még amikor hülye voltam és fiatal. A legrosszabbat egy megyei börtönben láttam, Texas állam és Mexikó határán, tehát sok mexikói volt bent. Az érdekes az volt, hogy a mexikóiak és az Amerikában született latínók utálták egymást. Egyszer láttam, ahogy egy latínó arc megmelegített egy edény vizet a mikróban, amivel leöntött egy mexikóit, majd péppé verte. Meg az is durva volt, amikor láttam, hogy valaki egy ceruzahegyezőnek a pengéjét ráerősítette egy fogkefére, majd egy alvó figurának felvágta az arcát fültől fülig. Életben maradt, de úgy nézett ki, mint egy gyilkosság.”

“A férjem volt börtönben, még fiatalon. Elmesélte, hogy a menő arcok minden újonnan érkezettől megkérdezték, hogy mennyi fekvőtámaszt tud megcsinálni, így tesztelték mindenkinek az egóját. Az volt ügyes, aki nevetgélve odébb állt, mert azt békén hagyták. Viszont aki beleállt, az elkezdett fekvőtámaszokat nyomni, amennyit tudott. Miután teljesen elfáradt, jól megverték a földön, védekezni nem is nagyon tudtak, ugyanis teljesen kifáradtak a fekvőtámaszozásban.”

Képtalálat a következőre: „prison gif”

“Egy barátom ült egy darabig, brutális, amit mesélt… Le kellett volna rendeznie egy kis papírmunkát, mielőtt börtönbe vonult, viszont nem így volt, és a többi arc a börtönben megtudta, hogy iratokat kell rendeznie. Ez csak a saját bevallása volt a bűneiről, viszont a többi rab azt hitte, hogy köpött valamiről. Hónapokig fenyegették, hogy megverik, szólt a börtönőröknek is, akik nem tettek semmit. egy éjszaka elkapták, és addig verték, amíg már nem is hallotta, hogy a padlóba verik a fejét. Majdnem ott halt meg.”

“A nagybátyám élete nagy részét hol börtönben töltötte, hol nem. Egyébként nem olyan rossz ember, csak nagyon rossz döntéseket hoz. Egyszer látott egy pasast, aki epilepsziás rohamot kapott a stressztől, az őrök pedig nem siettek túlságosan segíteni neki. Végül a földön rángatózva fulladt bele a saját hányásába.”

A válaszok a Redditen jöttek össze.

Címlapkép: 123rf


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló