Érdekes

Szívhez szóló levelet írt Ariana Grande-nek az édesapa a tragédia után

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.29 | 08:14

A fiatal énekesnőt érthető módon mélyen megrázta, hogy pont az ő koncertje adott keretet a brutális manchesteri mészárlásnak. Egy apa kiállt mellette.

Ariana Grande a Twitteren osztotta meg a megható nyílt levelet, amit egy Patrick Millsaps nevű férfitól kapott. Patrick csak úgy utal magára, hogy

egy vén fickó Georgiából, aki imádja a lányait, és szívből örül annak, hogy vannak még olyan emberek a világon, mint Ariana Grande.

A férfi három kislány édesapja: a legidősebb 13 múlt, az ikrek 12 évesek. A Millsaps családnak gyakorlatilag évek óta oszlopos tagja Ariana Grande, hiszen a lányok élnek-halnak érte. Patrick korábban maga is tehetséggondozással foglalkozott, így pontosan tudja, hogy a fiatal énekesnő rengeteg szakértói tanácsot kap majd a manchesteri tragédiával kapcsolatos kommunikációt illetően.

Az apa csak annyit kér Arianától, hogy “először magával törődjön, a rajongók sehová se mennek”. Ne érezzen bűntudatot a tragédia miatt, hiszen nem ehet arról, hogy egy elmebeteg pont az ő koncertjét választotta célpontul, ezért ő a legcsekélyebb mértékben sem felelős.

A meleg hangú, atyai levél pillanatok alatt bejárta a világot.

Nyitókép: https://pixabay.com/hu/users/SplitShire-364019/


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló