Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Érdekes

Fiatal, izmos férfiak, akik csak 80+ éves nagyikkal szexelnek

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.19 | 15:18
  • trendindex: 8

„Életem első keresése az interneten a granny pussy volt” - mondja az egyik érintett férfiú a Barcoft TV friss kisfilmjében.

Létezik jó néhány fiatal férfi, akik kizárólag az éltesebb korú nőktől jönnek tűzbe. A huszonéves lányok lelkesen döngicsélnek körülöttük, de a figyelmüket a nyugdíjkorháton túl lévő asszonyok keltik fel.

„Sokan hiszik, hogy a ’80-as, ’90-es dédnagymamák puncija ki van nyúlva és száraz, és öreges szaguk van” – mondja a 31 éves Kyle Jones, akinek 91 éves barátnője van (6 éve vannak együtt). A barátai komplett idiótának nézték, amikor kiderült, hogy mindig csak a szépkorúak vonzzák, de számára ez a természetes. Kiskamaszként már az első internetes keresése is a granny pussy volt.

„Ezek a nők tudatosak, tapasztaltak, finomak, szexik, elegánsak… kisugárzása van, és imádom a ráncos, illatos bőrt is” – mondja Kyle. Barátnője, a 91 éves Marge először meg volt döbbenve, hogy ilyen fiatal pasi érdeklődik iránta, de ugyanakkor imponált neki a dolog. „Évtizedek óta nem csókolt meg így senki”.

Első szexuális aktusukra a férfi 12 óvszerrel és három csomag síkosítóval érkezett. A ’90-es dédnagyi megkérdezte, mire kell a síkosító, mire Kyle elmondta, hogy tapasztalatai szerint az idősebb nőknek erre szükségük van. Mire Marge elmondta, hogy ő természetesen síkosodik… még 2 órán át szeretkeztek, és később a zuhanyzóban is folytatták.

Octavio kiskamaszkorától vonzódik a nagyikhoz. Életében négy komoly kapcsolat volt szépkorú asszonnyal, futó kapcsolatainak száma pedig 20 és 30 között mozgott. A legfiatalabb 68 éves volt, a legidősebb 94.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló