Érdekes

Miniatűr strandkunyhóból több emeletes bunkert készített ez a férfi

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.19 | 20:26

Colin Furze azért indította YouTube-csatornáját, hogy őrültebbnél-őrültebb ötleteit és találmányait megossza a világgal. A legutóbbi videójában egy strandkunyhót varázsolt igazi titkos bunkerré.

Angliában a strandokon nagyon jellemzőek ezek a kis kunyhók, amik a fürdőző családok életét hivatottak megkönnyíteni. A kis tárolókban elférnek a tökéletes pancsoláshoz szükséges legfontosabb eszközök, a törülközők, matracok, játékok, napozóágyak és még sorolhatnánk.

Furze egy ilyen kis kajibát alakított át, az alig pár négyzetméteres helyiség két titkos szobát rejt.

Annak, aki nem fél a szűk helyektől igazi kaland lehet egy ilyen kunyhó, bár főleg a gyerkőcök élvezhetik a különlegesen kialakított, titkos átjárókkal teli bunkert.

This Beach Hut has a HIDDEN SECRET

It looks like a normal beach hut but underneath is more than meets the eye……… To see how we built this click here https://youtu.be/yox9CKYh7EU Also as people have asked in the build video if this is still up but no we took it down after filming as someone would most likely take a dump in it or it will collapse in time, the beach was returned to normal………apart from a massive crater muhahaha.

Van videó arról is, hogyan készült ez a földalatti bunker, itt kiderül, hogy mivel homokra építkezni nagyjából esélytelen, így a mű csak ideiglenesen volt használható. Szerintünk így is megérte!

Underground Beach Hut Build

I love digging holes on the beach so this is taking it to another level. I’ve always thought if i brought wood to stop the sides from collapsing then i could a brilliant underground room so this led me to dream of a bench hut with a double basement, however it turned out harder than expected.

Fotó: YouTube


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló