Érdekes

Emberek, akik sorozatgyilkosnak tűnnek a munkájuk miatt

  • Szerző:nuus
  • 2018.06.21 | 06:48

Bizony dolgoznak néhányan halott emberek és állatok testrészeivel, vagy hatalmas robbanásokkal. Akkor kerülnek igazán furcsa szituációba, amikor valaki tudomást szerez a munkájukról.

Kép: 123rf

Most olvashattunk pár igazán érdekes sztorit egy Twitter poszt alatt. Yara Haridy indította a kommentdömpinget azzal, hogy kiposztolta:

Egyszer fennhagytam egy félig felboncolt keselyűt a buszon. Mi a ti sorozatgyilkos, vagy tudós pillanatotok?

Yara egyébként paleontológus, szóval normális, hogy felboncolt állatokkal foglalkozik, de azért megnéztük volna annak az arcát, aki megtalálta a halott állatot a buszon.

Ez alá jöttek a furcsábbnál furcsább sztorik

“Egyszer lapos volt a kocsim kereke, és egy rendőr állt meg segíteni egy forgalmas út mellett. A csomagtartóm tele volt emberi testrészekkel, amikor ezt közöltem vele, elájult.”

“Nagyon beteg lettem Bolíviában, miután felbontottunk egy múmiát. Belélegeztem annak a halálos gombának a spóráit, amely holttesteken nő. A kórházban csak azt ismételgettem spanyolul, hogy halott embereket lélegeztem!”

“Bevittem a laptopomat a szervizbe, és kérdezték, hogy mi a baja. Mondtam nekik, hogy valószínűleg telement hamvasztott csontporral.”

Pixabay

“Segítséget kértem a szerszámboltostól, olyan pengére volt szükségem, amivel emberi fogakat lehet felvágni. Gyorsan hozzátettem, hogy halott emberek fogait”

Így próbált vásárolni Dr Hildur Gestsdóttir, bioarcheológus. Valószínűleg az járt a fejében, hogy biztos azt hiszik róla, hogy embereket akar kínozni. A mentése után valószínűleg csak rosszabb lett a helyzet.

Rory P Carolltól megkérdezték az amerikai-kanadai határon, hogy mi van a csomagtartójában. A válasz: “Van egy hűtöm, tele macskanyelvvel.”

“Egyszer elkapott az FBI, miután Vancouverből Chicagóba menet leszálltam a repülővel. A mellettem ülő látta, hogy robbanásokat tervezgetek. Eltartott egy darabig, mire elmagyaráztam nekik, hogy csillagász vagyok, és szupernóva-robbanásokkal foglalkoztam.

123rf

És végül Kaeli Swift képe, Egy halott varjúval a kezében. Kaeli egyébként a varjak halálával foglalkozik.

Hogy miért van maszkban, azt nem tudjuk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.