Érdekes

Te mit iszol az első randin? Befolyásolhatja, hogy lesz-e következő

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.22 | 20:01

Akár Tinderről, akár valami más, netes társkeresőről akasztottál le valakit egy randira, de egy távoli ismerőssel, vagy éppen egy közeli baráttal való meghitt találka is megkövetel minél több külső segítséget. Igen, az alkoholra utalgatunk.

Fotó: Pixabay / Pexels CC0

Bárki is a randipartner, valljuk be: egy randevú mindig kínos. Az ember izgalmában képes a legnagyobb hülyeségeket is kiejteni a száján, teljesen figyelmen kívül hagyva a következményeket. Erre képesek azok a bizonyos pillangók a gyomorban.

Az Ordoo nevű alkalmazás statisztikája szerint az, hogy mit iszol az első randin, erősen befolyásolhatja a végkimenetelt.

A kutatásuk szerint a randevúk 47%-át szúrta már el az, hogy a partnereknek mennyit kellett várniuk a tömött bárban ahhoz, hogy végre alkoholhoz jussanak.

Hogy miért történik ez? Nos, köztudottan az alkohol képes arra, hogy kicsit ellazítsa az embereket, de nem csak fogyasztás közben. Ha az ember kezében ott van egy csinos pohár koktél, vagy egy finom bor, már sokkal magabiztosabban kezdeményez beszélgetést, ha pedig ez már a randi elején kimarad, nagy esély van rá, hogy a találka további része is kínos hallgatásokkal lesz teli. Az első benyomás, mint tudjuk, nagyon fontos,

harminc perc alatt simán kiderül, hogy jó helyen vagyunk-e és vajon a megfelelő emberrel nézünk-e farkasszemet.

Mi a megoldás? Azt nem szorgalmazzuk, hogy még otthon dobj be egy felest, de lehetőség szerint olyan helyszínt válasszatok, ahol nem kell hosszas várakozásra számítani.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.