Érdekes

Rejtélyes halálesetek, gyilkosságok, prostitúció: megszállnál a leghíresebb halálhotelben?

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.04 | 20:08
  • trendindex: 2

A jelenleg is működő, 700 szobás Cecil Hotel több okból is hátborzongató.

A Netflix Tetthely: A Cecil Hotel című saját gyártású dokumentumsorozata hívta fel a figyelmet újra a halálhotel névre keresztelt helyre. Az 1920-as években pazar szálláshelynek számító Cecil Hotel Elisa Lam rejtélyes halála miatt került újra középpontba.
A 21 éves lány turistaként érkezett Los Angelesbe, de sosem hagyta el élve a hotelt. Halálának körülményeit máig nem tisztázták. Egy biztos csak, hogy a lány testét a hotel tetején elhelyezett víztárolóban találták meg.

Az Elisa Lam-ről készült utolsó felvétel bejárta az internetet és az önjelölt magánnyomozók azóta is próbálják megfejteni, mi történhetett. Elisa egyértelműen nagyon furcsán viselkedett. Mintha félt volna valakitől vagy nem teljesen tudja, mi történik vele? Sokan paranormális jelenségre gyanakodnak, mások szerint a lány gyilkosság áldozata lett. Az ügyet lezárták, valódi válaszok sosem születtek arra a számtalan kérdésre, amit ez a haláleset felvetett.

Az utolsó felvétel Elisa Lam-ről! 

De nem Elisa esete az egyetlen, ami miatt hátborzongató ez a hely. A ma már Stay on Main nevet viselő hotel a Skid Row-ban negyedben található, ami a világ legveszélyesebb környékeinek egyike. Persze ezt a turisták legtöbbje nem tudja. A hotel ugyanis a belvárosban található, aránylag közel a népszerű nevezetességekhez, a szobák a fotókon szépek, a hotel kívülről gyönyörű és az árak is kedvezőek. Jó vásárnak tűnhet, de tudva, hogy a világ egyik legveszélyesebb környékén található és a hotel korábbi igazgatója szerint évente kb. 18 haláleset történt a hotelben, mégsem az.

A Netflix dokumentumfilmjéből kiderül, hogy a hotelben sokszor a törvény elől menekülő bűnözők, erőszaktevők, prostituáltak és drogdílerek laktak. A gyilkosságon túl gyakori volt a túladagolás, erőszak és az öngyilkosság is. Az egyik legismertebb eset az az öngyilkosság volt, ami gyilkossággal végződött. Az öngyilkos ugyanis kiugrott a hotel ablakán és egy járókelőre esett, aki szintén szörnyethalt.

A rejtélyek miatt a hotel jelenleg igazi szenzációnak számít és nem csak a gyanútlan turisták látogatják, hanem ismert YouTube-erek is, hogy hátborzongató tartalmakat készítsenek. Te megszállnál itt? 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló