Érdekes

Anális szex és romantika – nők vallanak, mitől gerjednek be az ágyban

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.05 | 15:48

Mindig izgalmas, amikor nők mesél el inkognitóban, hogy mi az, ami a legjobban felizgatja őket a szeretkezések során. A titkos fórum kérdéseire válaszolva most öt nő árulja el, hogy mi okozta eddig a legforróbb pillanatokat az ágyban!

1. A megfelelő férfivel az anális szex is pozitív élmény lehet.

Szinte minden pasi rajong a popsiszexért, ami a nőknek ritkán esik jól: akiknek viszont igen, azoknak nagyon. A 28 éves Gabi maga is meglepődött, amikor ráérzett a dolog ízére:

„Nagyon sok pasi próbál rávenni az anális szexre, de az az igazság, hogy kevés van, akivel ez az élmény a nőnek is jó lehet. Nem lehet csak úgy in medias res fejest ugrani a dologba: jó, ha a pasi előkészíti a terepet, megadja a módját a dolognak, és a síkosítóról sem feledkezik meg. Én meglepődtem, mikor rájöttem, hogy a férjemmel szuper érzés, és a csúcsra is el lehet akár jutni!”

2. Van, aki szereti, ha nyomokat hagy maga után a partnere.

A 21 éves Lili imádja, ha a kedvese „megjelöli” a testét. Ezért sem mindenki rajong, tehát ne csináld anélkül, hogy megbeszélted volna a pároddal, sokaknak viszont nagyon bejön a dolog:

„Imádom, amikor a férfi megharap, méghozzá erőteljesen, kiszívja a nyakamat, megkarmol, és… összességében véve egy kicsit durvul az ágyban. Persze oda kell figyelnie, hogy ne okozzon komolyabb sérülést vagy maradandó külsérelmi nyomot, ezért a bizalom alapfeltétel… de nagyon szeretem, ha egy kicsit fájdalmas a szex. Erős inger ez, ami a végletekig fel tud izgatni.”

3. Sokan szeretik, ha csúnyán beszélnek velük szex közben.

Noémi 25 éves, és az a fétise, hogy csúnyán beszéljenek vele az ágyban:

„Ha csak egy vadidegen szólna hozzám durván, az nem érdekelne, engem éppen az az ellentmondás izgat fel, hogy a férjem durvul be. Nagyon erőseket tud mondani, miközben tudom, hogy tisztel, szeret és maximálisan megbízhatok benne. Imádom, amikor durvul.”

Persze, ez sem mindenkinek jön be, de érdemes elbeszélgetni – szép szavakkal, szex előtt – arról, hogy a partnered vevő volna-e rá!

4. Úgy tűnik, a romantika még nem ment ki a divatból

A 23 éves Zsófi őszintén bevallja, hogy számára a romantika az, ami igazán izgató tud lenni.

„Tudom, hogy ez most valószínűleg totál nyálasan fog hangzani, de én teljesen elolvadok, amikor a pasim elmondja szex közben, hogy mennyire szeret engem! Ha ezt hallom, nincs olyan dolog, amit ne tennék meg neki, de tényleg…”

Nos, egy dolgot azért Zsófi vallomásához fűznénk: kizárólag az őszinte szavak érnek, a hazugság pedig ezen a területen is hamarabb kiderül, mint hinnéd!

5. A kis meglepetés, amiről csak ketten tudtok.

A 23 éves Rita a titkos kis játékoktól gerjed be, amiről csak ketten tudnak:

„Nagyon bírom, amikor épp készülődünk valahová a pasimmal, és én ott állok teljes harc díszben, tökéletes sminkben és frizurával, úgyhogy a kedves természetesen nagyon megkíván. Gyorsan le is kap a tíz körmömről egy jó kis menet keretében, és aztán a combomon még ott van a cucca… és egész este érzem. És ezt ő is tudja, ezért jelentőségteljesen rám néz, miközben mindketten ugyanarra gondolunk…”

kép: https://pixabay.com/hu/users/chermitove-13910799/


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.