Érdekes

Ez minden idők legrizikósabb lánykérése! Tetkóval készült a nagy kérdésre ez a srác!

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.05 | 17:43

Magára varratta a kérdést. Az "igen" és a "nem" válasz is kapott egy-egy ablakot. Vajon hova került a piros X?

Ez a 30 éves tetováló művész pasi igencsak bevállalós módját választotta a lánykérésnek. Vinny Capaldo-Smith 23 éves barátnőjének egy már előre, titokban elkészített tetkóval tette fel a nagy kérdést.

A srác, akin már számos tetoválás van, a lánykérés előtt csak annyit mondott a csajnak, hogy szeretné, ha barátnője, szerelme jeléül tetoválna a lábára egy ábrát. A mit sem sejtő Brooke Wodark, így bement a szalonba, és arra gondolt, hogy majd egy szívecskét vagy valami hasonló egyszerű tetkót kér majd tőle a fiú, hiszen a lány még sohasem készített tetoválást. Amikor azonban a tetováló szalonban a fiú felhúzta a nadrágja szárát, rettenetesen meglepődött. A fiú lábán ugyanis egy szerelmes párt ábrázoló kis ábra volt, illetve egy kérdés

Hozzám jössz feleségül?

A kérdés alatt az “igen” és a “nem” válasznak is ki volt hagyva egy-egy ablak. Meg kell vallani, elég bevállalós a srác.

Az elérzékenyült lány dolga ezután már csak annyi volt, hogy abba a boxba tetováljon egy nagy piros X-et, amit válasznak szánt. Szerencsére nem kosarazta ki a srácot, az ugyanis elég égő lett volna, ha hátralévő életében egy nem válasszal magára tetoválva kellene élnie. A piros X az igen mellé került, a lány pedig egy gyűrűt is kapott miután elkészítette élete művét.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló