Érdekes

Valóban létezik mellbimbó-orgazmus? A tudomány választ ad

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.05 | 10:18

A tudomány évtizedek óta kutatja a női test legérzékenyebb pontjait. De mi a helyzet a mellbimbóval, vajon képes orgazmust adni?

Hosszú ideig úgy tudtuk, hogy a csikló, a hüvely és a méhnyak áll az izgalom-piramis csúcsán, és minden más ezek után következik. Egy ideje azonban különleges tényre derült fény: a mellbimbók ingerlése az agynak ugyanazokat a területeit hozza izgalomba, mint az előbbiekben említett zónák. Egyszóval: a legtöbb nőt ki lehet elégíteni pusztán azzal, ha a mellbimbóit ingereljük.

Valószínűleg nem véletlen az, hogy az emlősök zömétől eltérő módon az ember a feje alatt, nem pedig az oldalán viseli a melleit, és a nő kebel nem csupán a terhesség és a szoptatás idejére ér el egy bizonyos méretet, hanem gyakorlatilag a pubertáskortól kezdve telt és kerek (bár persze eltérő mértékben, a nők nagy bánatára). A női mell nem csak a termékenység szimbóluma, hanem egyúttal a szexus alfája és omegája is: a reklámpiac ki is aknázza a fedetlen női felsőtest vonzerejében rejlő lehetőségeket.

A feltűnő, szexi páros testrész kulcsfontosságú szerepet játszik a női orgazmus elérésében is. Ha a nő szexuális izgalomba jön, a kebelmérete növekszik, a mellbimbói sötétebbek lesznek. Ez a férfit csak még tovább izgatja, aki így a mellbimbóhoz nyúl, ami tovább fokozza a nő izgalmát – a természet tökéletes körforgása ez.

Katherine Kromberg on Unsplash


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló