Érdekes

Túl tág partner, kicsi dákó – kiderült, mi a leglankasztóbb valójában a szexben!

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.13 | 13:18

Mindannyiunkban van némi szexuális bizonytalanság, most a leggyakoribbakat elemezte ki egy kutatás. Azt tudtad, hogy a nők kevesebb mint egyötöde elégedett csak a szexuális életével?

A Fortkip felmérése szerint a férfiaknak és a nőknek eléggé különböző elképzelésük van arról, hogy mit szeret és mit nem a partnere az ágyban. A legszomorúbb az egészben pedig az, hogy kommunikáció nélkül ezek a félreértések a legtöbbször ki sem derülnek.

kép: Unsplash

5000 felnőttet kérdeztek meg arról, hogy mi a számukra a legkiábrándítóbb, ami egy szexuális aktus közben megtörténhet. Az eredmények feltártak néhány érdekes dolgot. A nők számára a furcsa hangok, a túl kicsi pénisz és az idő előtti elélvezés szerepelt a legtöbbször a listán. Ugyanakkor a férfiak szerint a túlzottan “tág” partner, a túl hangos partner, a kis mellek és a lapos fenék a lehangoló.

A leszbikus nők több orgazmust élnek át, mint a heterók? A tudomány válaszol

Arról is volt kérdés, hogy mik azok a dolgok, amelyek viszont sokat dobnak a hangulaton és nem meglepő módon itt is főleg a külsőségek kerültek előtérbe. A nők a magas, atletikus alkatú, nagy hímtaggal megáldott férfiakat részesítik előnyben, míg a férfiak a kerekded formákat, formás melleket és feneket kedvelik.

Ezek talán annyira nem is meglepőek, de kiderült az is, hogy a nők majdnem 50%-a és a férfiak 71%-a örömmel cserélné le partnerét egy szexrobotra, ha biztosítva lenne a kielégülésük minden egyes alkalommal.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló