Érdekes

A gendersemleges sárkánnyal óriási gyűlölethullámot indítottunk el akaratlanul

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.17 | 12:15

Nem számítottunk arra, hogy a cikket szinte az egész magyar média átveszi, és ilyen indulatokat generál.

Tiamat Legion Medusa, azaz a gendersemleges sárkány történetét mi hoztuk be a magyar médiába. Mentségünkre szóljon, kivétel nélkül minden érdekességet átveszünk a Trulyról, a 150 kilós fogyástól a sziámi ikrekig, és nem sejtettük, hogy ez az extrém külsejű figura ilyen gyűlölethullámot indít el. Rákay Philip például annyira durva, agresszív cikket írt róla az origóra, hogy a FB le is vetette. Nem csak egyes médiamunkások, a kommentelők többsége is “addig ütné azt a kretént, amíg mozog”, hogy csak a nyomdafestéket tűrő megjegyzéseket idézzük.

Korábban egy sima bulvárhír nem volt alkalmas indulatkeltésre ilyen mértékben. Ez a fickó is egy csendes bolond, nem árt senkinek sem: miután megtudta, hogy HIV-pozitív, golyóit lekapatta (kasztráció) és szarvakat meg egy sor más extrém baromságot műttetett magára.Tegyük hozzá, a beavatkozások nem közpénzből vagy TB alapon zajlottak, saját kasszából finanszírozta az operációkat, lelke rajta.

Ha pedig valaki mindenképpen szeretné levezetni egy idegenen a frusztrációját, inkább a teljesen heteró Charlie Sheent grillezze, aki azután, hogy megtudta, hogy HIV-pozitív, még körbekefélte gumi nélkül Los Angelest, néhány modell és prostituált máig perli emiatt, el se tudjuk képzelni, hány embert fertőzhetett meg puszta önzésből. Ez a szerencsétlen sárkány, aki most a magyar jobbos média bűnbakja és deviáns-nyugat-szimbóluma, meg nemi váladékkal most már biztosan senkit nem fog megfertőzni, magában bolond, és jól érzi magát a bőrében.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló