Érdekes

Megnynílt a pokol kapuja az óceán közepén? Ez a magyarázat

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.26 | 12:18

A valóság kicsit unalmasabb, mint a fantázia. Valószínűleg csak összegyűlt halászhajókról van szó.

Egészen különös fényeket fotózott egy pilóta, amikor a napokban az Atlanti-óceán fölött repült. Több ezer méretes magasságban haladt a jármű, amikor egy kifejezetten fényes és látványos vörös fényáradatra lett figyelmes a felhők alatt.

A pilóta elmondása szerint soha életében nem látott még hasonló jelenséget, így fogalma sincs arról, hogy mi lehet az okozója. Ami még érdekesebb, hogy pár évvel ezelőtt pontosan ilyen túlvilági látványról adott hírt egy másik pilóta, aki Hongkongból Anchorage-ba tartott.

Észrevettem, hogy egy mélyvörös/narancssárga izzás jelenik meg előttünk…Pedig körülöttünk csak végtelen óceánnak kellett volna lennie.

“Kezdetben egy távoli városnak vagy ázsiai kalmárhalászhajóknak tűntek, ezen a területen ez nem tűnik logikus magyarázatnak. A fények, amiket láttunk, sokkal nagyobbak voltak, mint egy átlagos város vagy hajócsoport, amik szokásosan sárga és fehér színben világítanak, de ez ehelyett vörös és narancssárga színben izzott” – írta le a látványt a pilóta még 2014-ben.

A júliusi szemtanú minderről képeket is készített, melyeken tulajdonképpen valóban egy ilyen rejtélyes fényáradatot láthatunk az óceán közepén.

A Reddit néhány kommentelője szerint a képen a Stranger Things Hellyel Lefelébe/Átfordított világba/Tótágasba vezető portáljait láthatjuk megnyílni. De akadnak olyanok is, akik szerint nem lehet véletlen, hogy az eredeti Doom 2022-ben játszódik, ami valójában csak megjósolta a jövőt, és ezt láthatjuk valóra válni.

Summertime sadness – avagy mi ez a szomorúság, amit nyáron érzünk?

Mindezek nagyon izgalmas felvetések, a valóság azonban feltehetőleg sokkal unalmasabb, mint a fantázia. Nagy valószínűséggel ugyanis valóban halászhajókról lehet szó, melyek nagyobb csoportba verődve, és a Delta nevű vállalat egy speciális, vöröses fényt használó lámpáival csalogatják a vízfelszín közelébe a halakat.

Forrás: Leet.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.