Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Érdekes

Szex szamarakkal: a világ legbizarrabb tradíciója

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.27 | 06:46
  • trendindex: 4

Az Észak-Kolumbiai mezőgazdasági területeken található falvakban teljesen elfogadott, hétköznapi dolognak számít a szamárbaxxás. Honnan jön ez a tradíció, és miről is szól igazából?

Amikor egy kisfiú a prepubertás időszakába lép, a szülők általában maguk vezetik rá arra, hogy a szamarakkal folytatott szexuális aktus jó, kívánatos, egészséges, élvezetes és ártalmatlan felkészülés a későbbi házaséletre. Amikor a VICE helyszíni riportjában anyákat látunk, akik nevetnek, hogy nagyon is helyénvaló, hogy 10-17 éves fiaik állatokkal élnek szexuális életet, azért egy pillanatra elborzadunk. Ahogyan akkor is, amikor a kisfiúk azon versenyeznek, ki tett magáévá több állatot, és a rekorder fiú részletesen el is magyarázza, technikailag hogyan történik a dolog.

De miért is kerül sor erre a bizarr tradícióra, ami a helyiek szerint abszolút normális? Nos, ennek több oka is van.

1. A túlzásba vitt vallásosság….

Kolumbia rendkívül szigorú katolikus ország, a házasság előtti szex és az önkielégítés egyaránt súlyos bűnnek számít. Ha az ivaréretté váló kisfiúk meg akarják tapasztalni szexualitásukat, mindkét opció ki van zárva. Mi marad? A szamarak… Hasonló a helyzet a szigorúan muszlim Afganisztán, Irán, Szaúd-Arábia egyes részein.

2. A férfiakkal szembeni macsó szerepelvárás….

Bár házasodni szüzen kell és rendkívül fiatalon, a férfiaktól komoly szexuális tapasztalatot vár a közösség, amit szamarakkal illik megszerezni. A fiatal fiú így megtanul simogatni és várni, noha a Vice által megkérdezett szexológus terapeuta emlékeztet, hogy nem csak lelkileg, fizikailag is elég nagy a különbség ember és állat között…

3. A tudatlanság miatti babonák térhódítása….

Ezeken a területeken az az elmélet dívik, hogy aki sokat szexel a szamárral kiskamaszként, annak a pénisze megnyúlik, és nagyobb örömöt képes okozni a nőknek. Sokan azt mondják, aki a szamarat meghágja, az szerencsés lesz, hiszen a szamár a mezőgazdaságban a boldogulás, a teremtés eszköze, így ember és állat uniója sikert hoz.

4. Nem számít megcsalásnak, teljesen legitim, elvárások nélküli “szex”….

A szamárbaxxást sok felnőtt, érett, már házas férfi is folytatja. A VICE-riportban megszólaló egyik férfi nyíltan elmondja, hogy teljesen természetes, hogy hébe-hóba megkíván egy-egy szamárt, legutóbb például egy nagy fenekű vemhes állatot az út szélén. Simán széthúzza a puha, rózsaszín vaginát, és a kezével összeszűkíti azt, ha kell. Nincs ebben semmi rossz, így a férfi szépen meg is mutatja a kamera előtt – nyugi, kitakarják – , hogyan szokott szamarat hágni. Állítása szerint kb. 100 állatot kapott már el így…

5. Úgy képzelik, a homoszexualitás is elkerülhető így…

Mivel a nőket nehéz megszerezni – minimum házasság kell hozzá – a fiúk, férfiak partner híján igen gyakran egymáshoz fordulnának, a szamár azonban megvédi őket ettől. A szülők szerint amíg a gyerekük nem házas, “a
világ összes szamara az övék”, akár versenyezhetnek is, ki kap el többet. Ugyanakkor a házasság szentsége után a többség szerint már nem volna illő szamarakkal üzekedni…

6. Annyira elfogadott dolog, hogy szamárszex fesztivál is létezik…

A férfiak összejönnek egy tisztáson, táncolnak, iszogatnak, majd a szépen feldíszített és kidekorált szamarakat szépen lerendezik. Fontos, hogy gyengédek és előzékenyek legyen, simogassák is az állatot, így állítják, hogy erőszakról és kegyetlenkedésről szó sincs.

7. Nem számít állatkínzásnak…

A mezőgazdaság miatt a szamár a mindennapok része, szinte családtag, így fel sem merül bennük, hogy ne élvezné az együttlétet, legalábbis ne volna semleges élmény számára az aktus. “Azért nővel jobb szexelni, mert az le is szop” – okítja kamasz fiait a filmben az egyik édesapa.

A riportban megszólaló szexológus szerint a bestalitás – vagyis az állatok bevonása a maszturbációba – és a zoofília – tehát az állatok iránt érzett szexuális vágy – az emberiséggel egyidős, és szinte minden olyan elmaradott, szegény mezőgazdasági területen jelen van, ahol egyébként szigorú vallási szabályok uralkodnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló