Érdekes

Ez a 7 féle női orgazmus létezik, de a legtöbb férfi csak kettőt ismer

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.01 | 13:48
  • trendindex: 4

Mellbimbó-orgazmus, női ejakulációval járó kéjérzés, G-pont ingerlés, háromlépcsős orgazmus… a női magazinok egy sor létező, ám mégis rendkívül ritka kéjfajtáról cikkeznek. Nem tagadjuk, hogy ezek lehetséges alternatívák, de az alábbi orgazmus-típusok azért mégis csak gyakoribbak egy fokkal… Íme, a legrealisztikusabb orgazmusok, amelyeket egy nő átélhet… és minden bizonnyal át is él.

Az elnyújtott orgazmus

Nos, az elnyújtott orgazmus nem egyezik meg teljesen a színlelt kéjérzettel, hiszen itt tényleges kielégülésről van szó, valódi tetőponttal. Egy fontos tényező viszont különlegessé teszi az aktust: az orgazmus rövidke volt, alig egy-két másodperces, de a csaj elnyújtotta kicsit az utórezgéseit, hogy jobban érezd magadat a bőrödben, és látványosabb is legyen a dolog. Ez végül is senkinek sem árt, nem is igazi hazugság, de… nos, akárhogy is, nem érdemes moralizálni, hiszen a nők nyolcvan százaléka él vele.

A „bárcsak elmennék” színlelt orgazmus

Igen, van a szimpla csalás, amit – egyfajta kegyes hazugságként – csak azért ereszt meg az ember lánya, hogy teljessé tegye a hím élvezetét (a prostituáltak ebben zseniálisak, hiszen hamar megtanulják, hogy a férfi egóját a női orgazmus simogatja, és a vendég szívesebben visszatér hozzá, ha eljátssza, hogy óriásit élvezett). Nos, a „bárcsak elmennék” kicsit más, szinte már egyfajta meditáció: amikor a csaj annyira ráhangolódik a cuccra, hogy szinte már elmegy, de… valamiért akkor és ott mégse jön össze a dolog. Van ilyen, de azért ez se rossz.

A „tudjuk le gyorsan” orgazmus

Nem, ez a fajta nem egyezik meg azzal az attitűddel, amely a „hölgyeim, ne tiltakozzanak, hamarabb szabadulnak” filozófiájára épül. Itt nem arról van szó, hogy a csaj unná vagy utálná a szexet (netán mindkettő), hanem arról, hogy nagyon is élvezi az együttlétet, de öt percen belül kezdődik a kedvenc sorozata, aminek szeretné a teljes figyelmét adni. Így aztán úgy intézi, hogy hamar jöjjön az a nagy O betű, aztán… mire észbe kapnál, máris kéri a távirányítót!

A meglepetés-orgazmus

Kinder-surprise, csak nem feltétlenül lesz belőle gyerek, szerencsére. Vannak nők, akik egész egyszerűen nehezebben jutnak el az orgazmusig, pláne hüvelyi úton, és szegény szinte már nem is számít rá, hogy lesz valami. Úgy van vele, hogy a szexet és az intimitást, plusz a partnere örömét ő is nagyon élvezi, de klasszikus elélvezésről szó sincs. Ilyenkor aztán annál nagyobb öröm, amikor egyszer csak… BUMMM, jön a lábremegés és a teljes világrobbanással, a gerincet végigsimogató melegséggel. Egész egyszerűen a pénisz a megfelelő pontot találta telibe, és… a meglepetés ereje még különlegesebbé teszi az élményt.

A vízesés orgazmusa

Igen, egy orvosi tényről beszélünk: előfordulhat, hogy egy nő csiklója közvetlen összeköttetésben áll a könnycsatornáival. Elképesztően ritka, de van ilyen: ebben az esetben a csajod orgazmus közben könnyezik egy kicsit, minden érzelmi körítés nélkül, nem azért, mert elérzékenyült… Vicces, de legalább annyi előnye van a dolognak, hogy nehezebben tudja megjátszani magát, ha csak nem Oscar-díjas színésznő.

Az unatkozós orgazmus

Tanulni, dolgozni kéne, de sehogy sem halad valahogy a munka. Már mindennel húzta az ember lánya az időt, de egy valami kimaradt… valami, ami endorfint juttat a szervezetbe, kellemesen elernyeszt, megnyugtat és felélénkít egyszerre… vagyis egy orgazmus.

A „most már aludni kéne” orgazmus

Hát igen… végül, de nem utolsósorban, itt van az egyik leggyakoribb orgazmusfajta: az, amikor már jógázott a csajod, forró fürdőt vett, langyos tejet ivott, de még mindig csak álmatlanul forgolódik az ágyban, holott másnap korán kellene kelnie. Ilyenkor egy kellemes, laza orgazmus szépen kifárasztja, és már alszik is, mint a bunda. Jó esetben van segítség, de ha épp nincs, egyedül is menni fog. Egészségére, egészségetekre, és jó éjszakát!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.
Celeb
Csobot Adél odavan az exért
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 18.
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.