Érdekes

Nem fogod elhinni, mit találtak jégbe fagyva, nagyon durva!

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.08.13 | 11:48
  • trendindex: 4

Rengeteg teória látott napvilágot ezeknek a képeknek a kapcsán, de mi rátok bízzuk mit láttok benne. Szellemhajó? Jégbe fagyott jacht?

A YouTuber Mr.MBB333, aki magát egyszerűen csak a Földfigyelő-nek nevezi, videókat tesz közzé a YouTube-on olyan anomáliákról és változásokról, amiket érdekesnek talál, majd elmeséli ezzel kapcsolatban a gondolatait.
Az egyik nézője az Antarktisz és Új-Zéland között fekvő terület koordinátáit küldte el neki, ahol állításuk szerint egy hatalmas hajót találtak jéghegyek közé fagyva.

Ha az ember 3D-nézetben nagyít a térképen a megadott koordináta közelében, az ott látható objektum egy hajóra hasonlít, és a hajótest felett, a főfedélzet és a kémények is láthatóak.

A felfedezést megfigyelve, MrMBB333 megjegyezte azt, hogy úgy néz ki, mint egy hajó körvonala, ami több mint 120 méter hosszú. Bármi legyen is, valóban úgy néz ki, mint egy hajó, pontosabban egy jéghajó, bármit is gondolunk, úgy néz ki.

Néhány néző már neki is állt összeesküvés elméleteket gyártani arról, hogy a kontinensen titkokat őriznek a világ vezetői. Több ilyen komment is felkerült az oldalra, ezek közül kettőt mutatunk meg:

Tudni akarom, hogy miért hívtak meg politikusokat, űrhajósokat és vallási vezetőket Antarktiszra, és az egész világ még mindig nem tudja, miért tették ezt, és mi az Antarktisz titka!

Egy másik felhasználó szerint ez a felfedezés összekapcsolható azzal az elmélettel, hogy hajókat építettek a világelit védelmére, ha beütne egy globális katasztrófa.

Néhány évvel ezelőtt azt mondták nekem, hogy vannak hajók, amelyek valahol a földközi-tengeri térségben épülnek azért, hogy megmentsék a gazdagokat és világ vezetőit, amikor a Kanári-szigeteket vagy Európát egy hatalmas földrengés sújtja, mely elmossa azokat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló