Érdekes

Már Playstationön is szét lehet nézni Csernobilban

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.18 | 12:52

Virtuális valóság segítségével lehet barangolni az egykori nukleáris katasztrófa helyszínén.

A csernobili atomkatasztrófa óta már több mint 30 év eltelt, de az erőmű környéke és a közeli Pripjaty városa még mindig szinte teljesen kihalt. A sugárzás mértéke még mindig elég magas, úgyhogy érthető, hogy nem túl sokan vállalkoznak rá, hogy ellátogassak az atomerőmű-baleset helyszínére. Sokakat érdekel viszont, hogy milyen a környék, pontosan nekik készült  a The Farm 51 játéka, a Chernobyl VR Project 360 még 2016-ban, amiben be lehet barangolni az egész környéket.

Chernobyl VR Project 360° trailer

Available on: [email protected] https://www.g2a.com/chernobylvr Steam http://store.steampowered.com/app/504010/Chernobyl_VR_Project/ Oculus Store https://www.oculus.com/experiences/rift/1028758880514808/ More info: http://www.chernobylvrproject.com/ At The Farm 51, we believe that Virtual Reality (VR) is not only about entertainment. It is a fast developing technology which can serve as an excellent tool also when it comes to addressing important social issues.

Most viszont egy fokkal még valóságosabbá válik az egész, hiszen a hírek szerint hamarosan elérhető lesz Playstationön is, ráadásul a Playstation VR használatával: a virtuális valóság szemüveggel tényleg olyan lesz az élmény, mint ha ott sétálnánk a helyszínen!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló