Érdekes

Folyamatosan a testvére feleségével szexel, és retteg a lebukástól

  • Szerző:nuus
  • 2019.09.07 | 06:46
  • trendindex: 7

Ismét itt egy vad szexsztori a Sunról.

(kép: 123rf)

Legutóbb egy swingerpár nehézségeiről számoltunk be, most itt van egy férfi, aki szerelembe esett a tesója feleségével.

“Már azelőtt kezdődött a viszonyunk, hogy összeházasodtak volna három éve. Egyszer átmentem hozzájuk, ahol a bátyjám feleségét zokogva találtam, amiért a testvérem bántalmazta őt. Átöleltem, miközben elmesélte, hogyan bánik vele. Ekkor csak csókollóztunk.

Ezután küldött nekem egy üzenetet, amikor hasonló dolog történz köztük, ekkor már szexeltünk a kocsimban. Szép lassan egymásba szerettünk, azóta is fennáll a viszonyunk.

Én 29 vagyok, ő 30, két gyerekük van a bátyjámmal. Nagyon bántott, amikor összeházasodtak, de megértettem, hogy nem meri lemondani. Az esküvőjük rémálom volt számomra, főleg, hogy a saját kapcsolatom is válságban volt, amiből akkor már volt egy fiam. Otthagytam az akkori páromat, aki később talált magának valakit, aki nem akarta a hat éves fiúnkat, így most egyedül nevelem.

Még nehezebb lett, amikor a 63 éves apánk elkezdett demenciával küzdeni, akiről az önző, 37 éves bátyjám egyáltalán nem gondoskodik. Így a hugom és én törödünk vele.

Tehát a legtöbb időmet azzal töltöm, hogy vagy az apámról, vagy a fiamról gondoskodom, ami mellett állásom is van. Ebből fakadóan csak a szeretőmmel érzem felszabadultnak magam. Ezt nem adhatom fel, a szeretőm viszont nem meri otthagyni a testvéremet.”

Deidre azt javasolja, hogy

keressenek egy szakértőt, aki segít neki biztonságban elhagyni a férjét, ugyanis előbb-utóbb ki fog tudódni. Azután átgondolhatják, hogy akarnak-e teljes kapcsolatban lenni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Mobiltech
Nagy változás jön a Vibernél
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 17.