Érdekes

Jóra fordul a mémmé lett, vonaton borotválkozó fickó sorsa

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.19 | 12:13

Anthony Torres élete immár sínen van, pénzt gyűjtenek neki a szőrszálhasogató twitterezők.

Nekünk két kattintás, neki az élete – ez történt Anthony Torresszel is, akiről egy furcsa felvétel terjedt el a neten a minap, méghozzá villámsebességgel. Az 56 éves amerikai férfi azzal vált híressé, hogy szemmel láthatóan egy vonaton borotválkozott. Nem lehetett róla tudni semmi konkrétumot, mindez idáig. Most a kipellengérezett, nehéz sorsú fickó megszólalt.

Kiderült, hogy Torres szeptember 13-án azért borotválkozott a New Yorkból New Jerseybe tartó vasúti kocsiban, egy sör mellett, mert hajléktalan életvitelt folytat. Egy utastárs filmezte le a szőrtelenítési műveletet, mely – azóta eltávolított – eredeti videót közel kétmillióan láttak.

Nem tudjuk levenni a szemünket erről a vonaton bortválkozó fickóról.

állt a bejegyzésben. Akkor még senki sem tudta, ki is ez a bevállalós ürge. Többen kíméletlen jelzőkkel illették a piperészkedőt:

fura, undorító, hülye részeg.

Szóvá tették azt is, miért nem a mosdóban végzi el a szakáll eltávolítását. A férfi úgy gondolta, tartozik annyival, hogy feltárja háttértörténetét az őt szapulók számára. Mikor felszállt a járatra, előtte egy new yorki hajléktalanszállón töltött pár napot. Egyik testvérétől kapott pénzt az utazásra, hogy meglátogassa másik fivérét Jerseyben. Nem volt már ideje rendbe szednie magát, épp hogy elérte a vonatot.

Nem akartam elmondani, hogy hajléktalan vagyok, de most már mindenki tudja meg az igazságot. Ez volt a borotválkozásom oka.

árulta el egy interjúban, ahol kitért arra is, hogy korábban sem volt könnyű az élete. Hol volt munkája, hol nem, fedél sem mindig került a feje fölé. Stroke és egyéb egészségügyi gondjai is akadtak. Testvére, Thomas, akihez éppen tartott, is azt kéri: ne ítéljék meg a látszat alapján a férfit. Többször esett meg már vele, hogy nem gondolt teljesen bele, mit vált ki viselkedésével.

Mikor megtette, amit tett, azt ő teljesen helyénvalónak gondolta.

Például azt is, amikor a borotvahab a jóvoltából a fülke padlóján landolt.

Az egész életem egy csőd. Ezért is tisztálkodtam a vonaton. Sosem gondoltam volna, hogy ezt valaki lefilmezi, és még ki is fognak miatta röhögni.

A cinikus Twitterezőket elérte az üzenet – megbánásuknak adtak hangot már hétfőn. Szeretnének Torresnek segíteni valahogyan. Pénzgyűjtést kezdtek, mely végösszeg a férfi körülményeit javítaná, számol be az NPR.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.