Érdekes

Mi számít mikro nemi szervnek, és mit lehet velük tenni?

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.07 | 07:18
  • trendindex: 3

A King's College London tudósai végre elárulják, milyen az a túl kicsi pénisz... illetve, a valóságban az sem túl kicsi, csak nézőpont kérdése.

Először is: hogyan mérik meg a szerszámot laboratóriumi körülmények között?

Az ernyedt péniszt a szakemberek kétféleképpen mérik: alaphelyzetben és kinyújtott állapotban. Az utóbbi lényege, hogy gyakorlatilag kifeszítik a cerkát, amíg a résztvevő enyhe fájdalmat nem érez, majd a tövétől a hegyéig lemérik.

Ezután az önkéntesek egy eldobható celluxot kapnak, amely voltaképpen mérőszalag. Ezután vagy felizgatja magát pornófilm, erotikus képek vagy fantáziálás segítségével, vagy prosztaglandin injekciót kap, aztán előpattan a tudós, aki leméri az ágaskodó szerszámot.

via GIPHY

És akkor most mi a helyzet az ún. mikropénisszel?

Az 5,2 cm alatti méret számít kicsinek nyugalmi állapotban, mereven pedig a 8,5 alatti méret az, ami bizony jócskán az átlag alatt marad. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ezek a férfiak nem képesek örömet okozni a partnerüknek, de egy kis extra munkára szükség van hozzá.

Szerencsére azonban számos tényező van, amely segít nagyobbítani, de legalábbis nagyobbnak láttatni a szerszámot, bármekkora is legyen eredetileg: a testsúly, a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint, a cukorbetegség és a szív- és érrendszeri betegségek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy mekkora, illetve mekkorának tűnik a férfi legbecsesebb szerve. Érdemes tehát egészségesen élni, mert a jótékony hatások ezen a fronton is megmutatják magukat…

via GIPHY

Nincs is olyan nagy különbség, ha jobban belegondolunk…

Kevesen tudják, de a kinyújtott állapotban lévő, ernyedt pénisz majdnem akkora, mint a merev pénisz, így aztán a kinyújtott verzióból lehet következtetni a merev állapotra.

A tudósok ugyanakkor megjegyezték, hogy a megfelelő erőkifejtésre van szükség a nyújtás mérésekor, amit az urológusok – kíméletből – általában kerülnek. Ez jó a pénisznek, nem hasznos azonban tudományos szempontból, hiszen tudnunk kell, pontosan mekkora is kinyújtva a szerszám…

via GIPHY

nyitókép: https://pixabay.com/users/bearinthenorth-2960032/


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló