Érdekes

Rich Kids, a Gazdaggyerekek fészbukja

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.12 | 10:44

Megvan, mi hiányzott eddig a piacról: a pénzes tinik elit közösségi hálója - havi ezer dolcsiért.

Egy sima közösségi profilt létrehozni bárki tud, akár egy mezei okostelefonról is. Ha valakinek ez már snassz, akkor beléphet a Rich Kids virtuális klubjába. A piaci rést az alábbi szlogen fedi le:

Gazdagnak lenni rém unalmas, ha senki sem lát.

Facebook accounttal egy pillanat alatt fel lehet iratkozni a szolgáltatásra, viszont tartalmat megosztani, vagy fényképet feltölteni a tejben-vajban fürdő életéről csak a borsos tagsági díj befizetése után tud a becsatlakozó.

Valami újat hoztunk létre. Ebben a közösségi hálóban a tagok teljesen felvállalhatják önmagukat, ráadásul egy rendkívül elegáns módon nyilvánulhatnak meg. Az életüket csakis olyan gyerekek oszthatják meg egymással, akiknek fontos a minőség és a diszkréció, ezért is kerül a tagság ezer dollárba havonta.

-hangzik az oldal ars poeticája. Persze ez a rengeteg pénz nem csak úgy eltűnik a tulaj zsebében, hanem, ahogy olvasható a The Next Web cikkjében is, ígéret van arra, hogy szegény gyerekek oktatására is fognak belőle fordítani. Ha már közzösségi szempontból  a Facebook, a Twitter és az Instagram behozhatatlan előnye egy zárt klubbal szemben pont az, hogy mindenki ugyanolyan sansszal indul, és valódi párbeszédek jöhetnek létre.

 

Thank god @elnegritoramezito is on board!

Brendan Fitzpatrick (@brendanfitzp) által közzétett fénykép,

 

A „világ legexkluzívabb social network-je” egyelőre a gyerekeket veszi célba: hogy befullad-e a dolog, vagy a felnőtt celebritások részéről is igény volna esetleg egy hasonló, luxus platformra, az egyelőre még jó kérdés. Mindenestre a gazdag kölykök terepe eddig az Instagram volt, ahová simán felpakolták arról a hat-nyolc olasz sportkocsiról a képet, ami a kertben parkolt, vagy a svájci karóra gyűjteményt.

 

Nyitókép: Spencer Platt/Getty Images


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló