Érdekes

Kiderült, miért élvez el gyorsabban az átlagos férfi!

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.18 | 13:52
  • trendindex: 2

Felpörög az átlagos férfi, ha új partnerrel van dolga: egy amerikai kutatás szerint az alkalmi szexet (is) élvező férfiak spermájának jobb a minősége, és az orgazmust is gyorsabban érik el.

“A pasik nagy részét olyannyira felizgatja egy új, ismeretlen nő látványa, hogy a spermájuk minősége is jobb lesz, és az orgazmust is hamarabb érik el. Ez azonban azt is jelenti, hogy újra kell vizsgálnunk a férfimeddőséggel foglalkozó kutatásokat is, hiszen azokon a vizsgálatokon is ismeretlen nő képeit használják stimuláló eszközként, így a kapott spermaminta értelemszerűen jobb lesz” – vélekedik a kutatást vezető Paul Joseph, az ohio-i The College of Wooster professzor.

A felmérés során 21 heteroszexuális, egészséges, szexuális gonddal nem küzdő, káros szenvedéllyel nem rendelkező, 18 és 23 év közötti férfi vett részt. Mindannyian hét spermamintát adott le 15 nap leforgása alatt. A résztvevők ugyanabban a teremben néztek egyedül erotikus filmet, nagyjából ugyanabban az időben, 48 és 72 óránként.

A felvételek hárompercesek voltak, és addig ismétlődtek, amíg a férfi el nem élvezett. Hat film ugyanazt a férfit és nőt mutatta akció közben, de mindig más volt a póz és a kontextus. A hetedik klip ehhez képest ugyanazt a férfit mutatta, de egy egészen más típusú, alkatú nőt. Kiderült, hogy az idegen, új nő megjelenése nem csak az orgazmust tette gyorsabbá, de meglepő módon még a sperma minőségén is javított.

A szakemberek szerint a jelenség oka az evolúcióban keresendő: a férfi ösztönösen verseng a többi férfivel, ha ismeretlen nőt tehet magáévá, hogy ő legyen a legesélyesebb arra, hogy génjeit továbbörökítse.

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.