Érdekes

Pont ez hiányzott: már kapható fű és a bor fúziója, a Canna Vine

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.20 | 12:02

Az ötlet nem új, de csak most került kereskedelmi forgalomba. Sajnos csak Kaliforniában kapható, itthon még több okból is messze vagyunk attól, hogy a sarki boltban kapható legyen.

A füves bor, vagy más néven zöld bor valószínűleg már azóta létezik, amióta ismerjük a marihuánát és a bort, de csak most került a boltokba. A füvet korábban már a méztől kezdve a kókuszolajon át a vodkáig mindennel keresztezték. Alkohollal mondjuk nem a legszerencsésebb keverni, mivel a másnap még a szokásosnál is rosszabb lehet, sokan mégis esküsznek erre az új kombinációra: így jött létre a Canna Vine is.


A Canna Vine organikusan termesztett marihuánából és biodinamikusan (értsd: holisztikusan, ökologikusan és etikusan) egyszóval egy kis spiritualitással megfűszerezett módon készített borból áll össze. Az egyveleg mégis inkább testi, mint lelki elszállást biztosít fogyasztójának.

Az exkluzív italnak rendesen megkérik az árát: 120-400 dollár, azaz körülbelül 30-120 ezer forintba kerül egy fél (!) üveg belőle. Nem elég, hogy piszok drága, de egyelőre csak Kaliforniában lehet megvásárolni, és ott sem korlátlanul: egy orvosi marihuánára jogosító receptre is szükség van hozzá.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló