Érdekes

Durva házhozszállítás, 30 kiló marihuánát találtak a négy műanyag ládában, amit a netről rendeltek

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.24 | 16:23

A párocska már akkor felfigyelt arra, hogy valami nincs rendben, amikor átvették a csomagot. Elmondásuk szerint sokkal nehezebb volt, mint amilyen négy ládának lennie kéne.

A meglepetés csomag kibontása után azonnal értesítették a rendőrséget, akik döbbenten álltak az eset előtt. Valószínűleg számukra sem mindennapos, hogy valaki véletlenül 30 kiló füvet kap egy olyan népszerű rendszeren keresztül, mint az Amazon.

Orlando-i Amazon vásárlóknak nem várt marihuána szállítmány érkezett!

Mintha egy B kategóriás hollywoodi filmbe csöppentek volna. A pár önálló nyomozásba kezdett, viszont 1 hónapos e-mailezgetés után sem tudtak semmi használhatót kiszedni az ügyfélszolgálatból, mindössze egy 150 dolláros ajándékutalványt kaptak.

Néhány napig otthon sem aludtunk, ez akár a legrosszabbra is fordulhatott volna.

A rendőrség távozása után elgondolkoztak azon, mi van, ha a csomag eredeti tulajdonosa vissza szeretné kapni, ami az övé? A pár ezért döntött úgy, jobb lesz néhány éjszakát máshol tölteni.

És ha felmerülne bárkiben, hogy miért csak ennyit foglalkozott az Amazon a dologgal, és hogyan kerülhet drog a házhozszállításánál a csomagba, megnézhetjük, milyen gigamennyiségű csomagot szállítanak nap mint nap a világon. Másodpercenként 300 megrendelésnél már bármi becsúszhat, elég egy megtévedt alkalmazott, aki csempészetre használja a milliónyi dobozt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Leválthatják Joe Bident
  • szerző:nuus
  • 2023. 09. 13.