Érdekes

Jön a karácsony: a japán 3D habceruza garantáltan leköti a gyereket

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.24 | 13:35

A japán webshopok sok marhaságot kínálnak, amik nélkül lehet élni, csak nem érdemes. Például a habceruzát, amivel 3D-ben alkothatsz aranyos nyuszikat. Lassan itt a karácsonyi bevásárlás, minden kislány imádni fogja.

Régóta kedvenceink a japán webshopok (meg néhány kínai). Még ha nem is rendeltünk tőlük semmit, de gondolatban már nagyon hosszú listánk van egy csomó KELL kategóriás termékről. Jellemzően mindegyik olyan, amire igazából nincs szükségünk, de most, hogy tudunk a létezésükről, már nehéz nélkülük élni.

Így karácsony előtt viszont lehet, hogy érdemes körülnézni, és tényleg rendelni, mert sehol máshol nem kapható dolgokra is bukkanhatunk (és decemberig még a csomag is ideér): például a háromdimenziós habceruzára. Egészen remek játék lehet tíz év alatti kislányoknak, akik szép fehér nyuszikat és cicákat formázhatnak vele. Itt egy videó a működéséről (a hangot érdemes levenni, a két kiscsaj nagyon tud örülni):

A játék egyszerű folyékony szappannal és egy AAA elemmel működik. A használati utasítás csak japánul érhető el, de állítólag nagyon könnyű használni. És 46 dollárért (kicsit több mint 12 ezer forint) szinte ajándék.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló