Érdekes

Ez a falu hatvan éve betiltotta az ufókat és a mai napig sem enyhültek meg irántuk

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.01 | 09:44

A polgármester 1954-ben remek reklámfogásnak tartotta a repülő csészealjak kitiltását a faluból, az utódja pedig tiszteletben tartja az ötletet. E.T. go home!

Tele a világ hülye, és gyakran évszázadokon át változatlanul hagyott törvényekkel. Izland például csak az elmúlt évben törölte el azt a törvényt, amely egy 1615-ös incidens után bocsánatos bűnnek ítélte a baszk bálnavadászok lemészárlását. Addig sem alkalmazták gyakran, de csak megnyugtató, hogy most már tilos is.

Tévedés azonban azt hinni, hogy ilyen törvények csak a középkorban születtek. Egy francia városban, Châteauneuf-du-Pape-ban például csak 1954 óta tilos ufóval landolni. Hogy teljesen pontosak legyünk: a “repülő csészealjjal vagy repülő szivarral” való landolás az eszköz elkobzását vonja maga után. Emellett a község feletti repkedés is tilos. Bármelyiket is követik el az idegenek, a falu rendőre fog eljárni ellenük.

A legnagyobb ufóőrület közepén született törvény remek reklám volt a városnak. Még ufós bort is ihletett a város, igaz ezt már Kaliforniában palackozták. Szóval a terv működött, ez az oka annak, hogy amikor a napokban megkérdezték a város polgármesterét a törvényről, elmondta, hogy eszében sincs hatályon kívül helyezni azt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló