Érdekes

Ilyen, ha egy sorozatgyilkos tévés randiműsorban szerepel

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.03 | 08:25

Hátborzongató nézni, ahogyan a sorozatgyilkos Rodney Alcala kedvesen, de elég ijesztően bájolog egy társkereső műsorban.

 

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube

A Dating Game nevű társkereső műsor egyik 1978-as adásában az a Rodney Alcala versenyzett a hölgy játékos kegyeiért, akit 2010-ben, igen, kb. 30 évvel a gyilkosságok után végül halálra ítéltek 4 nő és egy kislány meggyilkolásáért. A rendőrség akkor nyilvánosságra hozott 100 fotót, amin Alcala lehetséges áldozatai láthatók. 

Alcala fotósként és betűszedőként dolgozott a Los Angeles Times számára, és egyébként márelítélték nemi erőszakért, amikor jelentkezett a Dating Games című műsorba. Alcala úgy gyűjtötte áldozatait, hogy azt ígérte neki, fotókat készít róluk. Pár évvel ezelőtt nyilvánosságra is hozták fotóit (több, mint százat). Válaszai elég hátborzongatóak a műsorban (“Az éjszaka a legjobb időszak” “Banán vagyok… Hámozz meg!”), pláne, ha tudjuk, hogy a műsor idején már javában gyilkolt. Cheryl egyébként őt választotta, és randevúztak is, de végül ejtette Alcalát, mert hogy a férfi “kissé hátborzongatóan viselkedett”.

Érdemes végig nézni ezt az öt percet:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Bulvár
Elhunyt Varga Veronika
  • szerző:nuus
  • 2023. 10. 02.