Érdekes

McDrive-hoz hasonló autós marihuána üzlet nyílt, igazi fű-pláza

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.11 | 10:24

Az USA egy sor államában legális a fű, és most már úgy árulják, ahogy azt Amerikában szokás. Például autóból is vehetsz marihuánát.

Az USA legnagyobb marihuána boltját nyitották meg, ami igazi Amerikai stílusban szolgálja ki a vevőket. A hatékonyság lenyűgöző, A NuWu Cannabis Marketplace autós boltja kevesebb mint egy percen belül szolgálja a vevőket. Az ötletet a gyorséttermektől vették, persze jóval nagyobb biztonsági felszereltséggel, mint egy mekiben. Mondjuk hamburgert ritkán akarnak rabolni, de a fű autósboltnál egy 30 000 dolláros banki pénztári ablakot alakítottak át, ami golyóálló üvegből és golyóálló kevlárból készült. A biztonsági kamerák mind az ablakon belül, mind a külső térben figyelik az eladásokat.

A bolt Las Vegas mellett független indián törzsi területen nyílt október 6-án, és Benny Tso a paiute törzs főnöke szerint 300-500 vásárlót szolgálnak ki ezzel a módszerrel naponta. Az autósboltban a nagy marihuána pláza kínálatából a gyors kiszolgálás érdekében nem mindenhez, csak 15-féle fűvet, és marihuánás sütit, szóval space cake-et kérhetnek, amit egyébként bármilyen orvos, aki engedélyt kér árulhat az államban, és minden 21 éven felüli felnőtt vásárolhat füvet.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Bulvár
Meghalt Supala Kolos
  • szerző:nuus
  • 2023. 03. 17.