Érdekes

McDrive-hoz hasonló autós marihuána üzlet nyílt, igazi fű-pláza

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.11 | 10:24

Az USA egy sor államában legális a fű, és most már úgy árulják, ahogy azt Amerikában szokás. Például autóból is vehetsz marihuánát.

Az USA legnagyobb marihuána boltját nyitották meg, ami igazi Amerikai stílusban szolgálja ki a vevőket. A hatékonyság lenyűgöző, A NuWu Cannabis Marketplace autós boltja kevesebb mint egy percen belül szolgálja a vevőket. Az ötletet a gyorséttermektől vették, persze jóval nagyobb biztonsági felszereltséggel, mint egy mekiben. Mondjuk hamburgert ritkán akarnak rabolni, de a fű autósboltnál egy 30 000 dolláros banki pénztári ablakot alakítottak át, ami golyóálló üvegből és golyóálló kevlárból készült. A biztonsági kamerák mind az ablakon belül, mind a külső térben figyelik az eladásokat.

A bolt Las Vegas mellett független indián törzsi területen nyílt október 6-án, és Benny Tso a paiute törzs főnöke szerint 300-500 vásárlót szolgálnak ki ezzel a módszerrel naponta. Az autósboltban a nagy marihuána pláza kínálatából a gyors kiszolgálás érdekében nem mindenhez, csak 15-féle fűvet, és marihuánás sütit, szóval space cake-et kérhetnek, amit egyébként bármilyen orvos, aki engedélyt kér árulhat az államban, és minden 21 éven felüli felnőtt vásárolhat füvet.

 

 

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
A következő cikkek betöltése folyamatban...