Érdekes

Döbbenetes: 54 évesen a saját unokájával várandós

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.16 | 16:18
  • trendindex: 2

Maree Arnold Ausztrália legidősebb béranyájává válhat, miután önként vállalta, hogy kihordja méh nélkül született lánya gyermekét.

Maree Arnold lányánál, Meagan White-nál 17 éves korában Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser-szindrómát (MRKH) diagnosztizáltak, ami azt jelenti, hogy méh nélkül született, bár petefészke van és képes a megtermékenyülni, de arra már nincs lehetőség, hogy kihordjon egy gyermeket.

A most 28 éves ápolónő béranyasággal korábban is próbálkozott, ám a kanadai béranya 21 hetesen elvetélt. Meagan remény nélkül maradt.

„Tinédzser voltam mikor tudomást szereztem a betegségemről, nem sokat gondolkoztam rajta. Miután 2015-ben megismertem a mostani férjemet, Claydet tudtam, hogy családot akartam alapítani és anya akarok lenni. Szerencsére a párom mindenben támogatott engem. Megpróbáltuk a béranyaságot. (…) 2020 márciusában az orvosok azt mondták, hogy a kislányunk nem fejlődtek ki a veséi, így nem lesz életképes. Mindenkinek megszakadt a szíve, és utána úgy éreztem, hogy feladom. Aztán a járvány kezdetekor betiltották a tengerentúli utazást, így minden lehetetlennek tűnt”

– nyilatkozta Meagan a Mirror-nak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.