Érdekes

Harminc év után találta meg elveszett barátnőjét Japánban

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.27 | 14:48

Jessica Stuart kanadai zenész gyerekkorában Japánba költözött szüleivel, akik angolt tanítottak egy kisvárosban. A szőke kislány kuriózum volt, senki sem akart barátkozni vele. Kivéve Fukue-t.

Fukue volt az egyetlen kislány, aki szóba állt Jessicával, és hamarosan legjobb barátnők lettek. Mindketten kreatívak voltak, kíváncsiak, jókedvűek. Délutánonként Jessicáék házában játszottak, csupán egyszer hívták meg a szőke kislányt Fukue-hoz. Jessicában akkor tudatosodott, hogy barátnője borzalmas nyomorban él: egy egyszerű kis bódéban húzta meg magát a családja, ahová a kanadai kislány be sem mert menni. Akkor értette meg, miért csúfolták osztálytársaik Fukue-t: mert a kislány nagyon szegény családból származik.

Mikor aztán Stuarték továbbálltak, hogy a szülők máshol tanítsanak, Jessica és Fukue sokáig levélben tartotta egymással a kapcsolatot. Egy napon aztán megszakadt a levelek sora, és Jessica évtizedekig nem tudta, mi történt legjobb barátnőjével. Felnőttként aztán Japánba utazott, hogy megtalálja Fukue-t. Először a volt iskolájukba ment, ahol adatvédelmi okok miatt nem tudták kiadni Fukue elérhetőségét, így hosszú keresgélés és rengeteg zárt ajtó után csupán Fukue testvérének elérhetőségét sikerült megszerezni. Így azonban végül megvolt Fukue telefonszáma!

Jessica reszketve hívta fel barátnőjét, aki szóhoz sem jutott a meglepetéstől. Azonnal találkoztak, és mindenre fény derült. Fukue élete Jessica távozása után is nehéz maradt, ezért aztán negyedik után otthagyta a sulit. A rossz családi és anyagi körülmények ellenére családot alapított és nyugodt, derűs életet él, aminek Jessica már csak azért is örült, mert évtizedeken át lelkifurdalása volt, amiért magára hagyta barátnőjét a nehéz életével. A két nő újra úgy nevetett és beszélgetett együtt, mint kislánykorukban…

A sztorit a kanadai és a japán tévétársaságok közül is többen bemutatták hírműsoraikban, hiszen úgy tűnik, a barátság szólhat egy életre: még akkor is, ha Kanada és Japán őrületesen messze van egymástól, és időközben több évtized telt el…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló