Érdekes

Itt egy telefontok, ami tökéletes, ha lánykérésre készülsz

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.07 | 19:43

Mert csak úgy féltérdre ereszkedni már nem annyira menő. Fel is kell venni a pillanatot a lájkgyűjtéshez! James Ambler és Keith Glickman találmánya lehetővé teszi minden 21. századi, házasodni vágyó álmának megvalósulását.

A RokShok névre hallgató tárgy első ránézésre úgy néz ki, mint egy egyszerű telefontok, de valójában sokkal több annál. Van benne egy titkos kis rész, amiben az eljegyzési gyűrűt elrejtheted. Ez csak akkor nyílik ki, mikor felteszed a nagy kérdést és bekapcsolod a kamerát:

nemcsak előbukkan a gyűrű, de a kedvesed reakcióját is felveszi az okos kis kütyü.

Elsőre talán nevetségesnek tűnik az ötlet, de elég egyszerű módja annak, hogy életed egyik legszebb mozzanatát megörökítsd, anélkül, hogy a párod bármit is gyanítana. Hiszen csak azt kell tettetned, hogy éppen egy fotót készítenél róla.

World’s First Engagement Ring Phone Case

Subscribe here: http://bit.ly/1m6su5O Now this phone case certainly has a RING to it because it doubles up as a ring-box allowing people to film proposal reactions and share them live on social media. James Ambler and Keith Glickman, 37 and 29, from New York, USA, created RokShok the world’s first mobile phone case that conceals an engagement ring.

A RokShok egyébként 40 dollárba fáj, azaz nagyjából 11 ezer forintba. Egész korrekt, ahhoz képest, hogy jobban belegondolva ez a cucc csak egyszer használatos. Legalábbis jobb esetben.

Fotó: YouTube


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló