Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Ezért van szükség alternatív pornóra, meséli a rendező, aki szerepel is filmjeiben

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.22 | 13:11

Vex Ashley a VICE-nak adott interjújában magyarázza el, miért van szükség alternatív pornóra... és hogy azt egyáltalán hogyan lehet még eladni, amikor rengeteg az ingyenes tartalom.

Vex szerint persze, nincs gond azzal, ha valaki csak egy gyors megkönnyebbülésre, feszültségoldásra vágyik, és azért nyúl pornóhoz, de ahogyan van gyorséttermi kaja, úgy étkezhetünk komoly elitéttermekben és különféle területekre specializálódó vendéglőkben is. Szerinte önmagunkat is csak akkor értjük meg jobban, ha a szexualitásunkat teljes egészében fel merjük térképezni, amihez az alternatív pornó komoly segítséget nyújthat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szex ugyanis, hangsúlyozza a rendezőként és színészként is aktív Vex, igen sokféle, és ez így van jól:

nem létezik egy vagy kétféle szex, ami mindenkinek bejön, ezért a pornónak is abszolút sokfélének kell lennie.

Úgy véli, teljesen oké, hogy mindenkinek más jön be: van, akinek az, hogy egy egész nyers tojást tüntetett el művészi módon az intim testnyílásában, míg mások például az erotikus tetoválást szeretik, sosem lehet tudni. A lényeg, hogy merjünk kísérletezni.

Nem híve a lélektelen pornónak: a fontos az, hogy személyes, intim, bensőséges hangulatú erotikus jelenetek készüljenek, méghozzá minőségi eszközökkel, profi munkával. A pornó szerinte művészet, még ha máig komoly stigma is tapad hozzá, és sokan önmaguk előtt is tagadják, ha esetleg megnéznek egy-egy filmet… pláne, ha abban netán valamilyen “furcsaság” is van.

Már csak azért is fontos a sajátos, pikáns niché, mert rengeteg ingyenes tartalom özönli el a netet, ezért aki ma pornóval akar pénzt keresni, kénytelen olyasmit nyújtani, amit piaci riválisai nem adnak meg.

Vex meggyőződése, hogy a legjobb, ha a rendező legalább egyszer kipróbálja, milyen pornóban szerepelni, hogy tudja, milyen érzés: ő egészen biztosan attól ilyen jó szakember, hogy a kamera mindkét oldalán jelen van, fejti ki.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló