Erotika

Itt az első igazi szexrobot, Harmony, aki érzelmekre is képes

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.29 | 14:22

Áprilisban jön az a szexrobot, akivel már szerelembe eshetsz, és ő is képes erre. Hírek csak azoknak, akik elmúltak 18 évesek.

Screen Shot 2017-01-29 at 13.28.24
Forrás: Youtube

Áprilisban jön a világ első szexbotja, ami (aki?) igaz emberi kapcsolatokra képes, szellemes, kissé perverz, és ahogy egy igazi nő kiszámíthatatlan. Hírek csak azoknak, akik elmúltak 18 évesek.

Matt McMullen kézzel készült, megszólálásig hű szexbabáival alapozta meg a hírnevét, a RealDoll nevű exkluzív szexbábukat gyártó cégével. Erről már írtunk, és most a babák után itt az érzelmekre és csevegésre is képes szextárs, amit a RealBotix cég dob piacra McMullennel.

Screen Shot 2017-01-29 at 13.27.25

McMullen szerint, aki a Daily Starnak beszélt az új cégről, a szex akkor a legérdekesebb, ha érzelmi kapcsolat is kialakul a két fél között.  Ezért a szexi androiddal okoseszközökön és számítógépen kommunikálhatsz, úgy, hogy előtte 12 személyiségjegyből összeállítod, hogy milyen típusú csaj legyen, a szexi, naiv, félénk, kedves, barátságos, okos és így tovább. A személyiségjegyeket egytől háromig pontozhatod fontosságuk szerint, és a robot flörtölni kezd veled, értékeli a válaszaidat, és ennek alapján eldönti tetszel neki vagy sem. Annyit azért MacMullen is elárult, hogy a szexbotok mesterséges intelligenciája könnyen szerelembe esik majd.

Harmony a szexi android.

Ez pedig pár kép a RealDollokról.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló