Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

7 szabály a szexben, amit most azonnal felejts el

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.22 | 16:47
  • trendindex: 3

Nem csak idejét múlt vagy teljesen érthetetlen, íratlan szabályokról van szó. A legtöbbet bizonyára te is ezerszer hallottad már, és meg is van róluk a véleményed. A helyzet az, hogy vannak köztük olyanok, melyek még arra is hatással lehetnek, hogy jól érzed-e magad az aktus közben. Súlyos önbizalomromboló kijelentések, melyeknek nincs helyük egy felvilágosult elme hálószobájában.

Fotó: Pixabay / StockSnap CC0

Vannak a szexben szabályok, amiket be kell tartani. Például a megfelelő és körültekintő védekezés, hogy se nem várt gyermek, se fertőzés ne csússzon be egy átmulatott éjszaka után. A második szabály is elég fontos: csak akkor menj bele, ha tényleg akarod. A harmadikat pedig szintén kiemelnénk: érezd jól magad, és a többi, idióta szabályt pedig felejtsd el. Legalábbis a következő hetet mindenképpen.

1. Ne feküdj le senkivel az első randin

Na és ha mégis? Eláruljuk: nem fog összedőlni a világ, ha tényleg ezt akarod. Fogadni mernénk rá, hogy az anyádtól a túlaggódó barátnődig már mindenkitől hallottad, hogy egy hölgy ilyet nem csinál. Hát eláruljuk, hogy de, csinálhat. Hiszen azt csinálsz, ami neked jólesik. Ha ez azt jelenti, hogy már az első randin utat engedsz az érzékeknek, akkor lelked rajta, érezd jól magad, és ne azon zakatoljon az agyad, hogy most éppen ki mit gondol rólad ezügyben. Ha a férfi, akivel lefekszel emiatt nem akar majd tőled semmi komolyabbat, csak mert szabadabban éled meg a szexualitásodat, akkor jobb is, hogy nem keresztezi utatokat a sors.

2. A férfi feladata gondoskodni az óvszerről

Tény, hogy jólesik az ember lányának, ha a partnere veszi magára a feladatot, de ez még nem jelenti azt, hogy elvárásként kellene kezelni. Nemcsak az ő felelőssége, hanem a tiéd is, úgyhogy inkább te is érkezz mindig felkészülten és gondoskodj az egészségedről és a biztonságodról.

3. Tartozol másoknak, ha kedvesek veled

A kedvesség viszonzásával esetleg, de szexszel semmiképp. Ismételd utánunk: nem tartozol senkinek szexszel csak azért, mert tökéletes randira vitt. Vagy mert hozott virágcsokrot, drága étterembe hívott el, sőt, még akkor se, ha vett neked egy autót. Ha ezt várja el tőled a másik fél, és neked eszed ágában sincs lefeküdni vele, akkor meg is mutathatod neki az ajtót.

4. Azért kell fogamzásgátlód szedned, hogy a férfinak ne kelljen bajlódnia az óvszerrel

Nem, semmit sem kell, ha nem akarod. Azért szedsz fogamzásgátlód, hogy elkerüld a nem kívánt terhességet, mert ez a te döntésed. Ne kezdj el fogalom nélkül hormonokat zabálni, mert a partnerednek így kényelmesebb. A te testeddel történik mindez, neked kell róla döntened. Azt se felejtsd el, hogy a gyógyszer a betegségektől nem véd meg, ezért ragaszkodj az elveidhez, ha csak nem vagy tökéletesen biztos a dolgodban.

5. Ne te irányíts az ágyban, mert az a férfi dolga

Vagy inkább: ha te vagy a dominánsabb jellem, akkor visekedj is úgy, ha kedved tartja, és a partnered is beleegyezik. Már miért ne lehetne egy nő az, aki kezébe veszi az irányítást? Vannak férfiak, akik kifejezetten kedvelik, ha a berögzült szerepkörök megváltoznak. Ha kipróbálnád magad, ne hagyd, hogy bárki eltérítsen a szándékodtól, de azért jó, ha finoman veted bele magad az élvezetekbe és odafigyelsz a partneredre közben, hiszen fordított esetben te is ezt várnád el.

6. Ha egyéjszakás kalandba bonyolódsz, egy ribanc vagy

Milyen évet is írunk? 2018 van, és még mindig ez az általános vélekedés azokról a nőkről, akik bevállalják ezt a fajta kalandot. Persze ha egy férfival történik ilyesmi, az teljesen más, ők morális felmentésben részesülnek, de ha a nők vallanak nyíltan erről, akkor általában negatív véleményekkel viaskodhatnak. Szögezzük le még egyszer: azt csinálsz, ami neked jólesik.

7. Ha nem tudsz szex közben elélvezni, az a te hibád

Mindannyian különleges kis hópihék vagyunk, máshogy működünk. Mindenkinek más esik jól, és mindenki máshogy képes eljutni a csúcsra egyedül, a partnerével, netán közös erőbedobással. Az lenne a lényeg, hogy mindkét fél célja a másik kielégítése legyen, türelemmel és figyelemmel. Ha nem tudsz elélvezni, és a partnered azzal védekezik, hogy de ettől minden nő sikít, és három perc alatt elélvez, nem kell elhinned. Segítsd és tanítsd, hogy ráérezzen arra, téged mi csigáz fel, ha pedig mégsem jön össze, ne törj össze lelkileg. Néha még a csillagok együttállása sem elég ahhoz, hogy orgazmusod legyen, és akár hiszed, akár nem, sok férfival is előfordul ugyanez.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló