Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Ez a bristoli Barbie-lány hétezer fontot invesztált a melleibe, már megérte neki

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.14 | 14:16

Ilyen a home office, felnőtteknek szóló Barbie babaként.

A bristoli Jade Lyons drámai átalakuláson ment keresztül, mely által azt reméli, hogy évi ötvenezer fontot (180 millió forint) is megkereshet.

A webkamera-sztár a magányos férfiak fantáziájából fakasztott megélhetési forrást magának, ehhez „mindössze” hétezer fontot (azaz 2,5 millió forintnyi összeget) feccölt a melleibe.

A G-kosarassá előlépett, barnából szőkévé lett 22 éves lánynak az élő Barbie-babává válás eddig fényesen bejött.

A brit webkamerás híresség ritkán beszélget is online kuncsaftjaival, de semmi olyasmire nem vetemedik, amitől rossz érzése volna.

Percenként fizetnek, de néha vannak csendesebb napjaim is. Ha több időt kell szánnom valakire, az többe is kerül neki. A legtöbbször azt kérik, hogy vetkőzzek. De olyan fétisekkel is előállnak, amikről fogalmam sem volt addig.

#jadelyne is definitely a barbie

A post shared by big papi (@bigdaddydev2) on

Gyakran öt óráig tart, amíg aznapra kisminkelni magát, és még napbarnította bőrt is varázsol magának.

Van, aki azt kéri, hogy lufikat pukkantsak ki, dohányozzak vagy mutassam meg a lábfejemet. Új világok nyílnak meg ilyenkor számomra.

Jade 16 éves kora óta szeretett volna Barbie-ra hasonlítani, ezért kezdte a haját is szőkíteni. 19 évesen feküdt először kés alá, hogy asszimmetrikus mellkasát korrigáltassa. Azóta van önbizalma; de túl van már négy ajakfeltöltésen is, és gyakran vesz fel parókát.

Mindig is ilyen külsőre vágytam, valószínűleg erre a munkára születtem. Nem bírnám, ha átlagosan néznék ki, imádok Barbie-ként létezni.

Jade anyukája tisztában van vele, miből él a lánya, de ezzel nincsen különösebb problémája. Akárcsak a pasijának:

Az új fickómat sem zavarja a kinézetem, sosem teszi szóvá. De sok férfi kiakad tőlem, aki meglát. Furcsa elképzeléseik vannak rólam, amik közül persze egyik sem állja meg a helyét. Facebookon is kapom a bizarr üzeneteket, de tojok rájuk. Anyu aggódott a beszólások miatt, nem akarta, hogy rossz kedvem legyen miattuk.

Les ballons d’or #casualsaturdaynightinbristol #jadelyne #bristol #england??

A post shared by Aline Julia (@dichinzzz) on

Jade a Sun szerint egyszerűen csak szeret ŐRÜLT lenni: nem számít, milyen idő van odakint, ő magassarkút vesz fel, és csillogó cuccokat húz, mert ezek teszik boldoggá.

Sosem törlöm a kommenteket, úgyis életem végéig műnő leszek!

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.