Erotika

A “lógó mellek” külön fétis, és ez a művész a legjobbat hozza ki a sajátjaiból

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.23 | 08:13

Kumi Omori tumblrja nem az egyetlen testpozitív üzenetet hordozó, művészi felhangú, mégis szexi nudity blog, viszont kétségkívül az egyik leginkább felszabadító.

A tumblr tele van a mainstream szépségideáltól eltérő emberek fotónaplóival: kerekesszékes, túlsúlyos, anorexiából felépülő, masztektómián átesett nők mutatják meg, hogy az ő testük is lehet esztétikus, kívánatos.

Az ázsiai-amerikai Kumi tisztában van azzal, hogy a “saggy boobs” – lógó mellek – egy külön fétis, amit férfiak százezrei írnak a keresőbe, hogy vágyaikat kielégítsék, miközben üzenetek tucatjait kapja naponta, hogy mégis hogy mer ilyen szikkadt, lógós, eres “nagyicsöcsökkel” kamera elé állni.

Abszurd, hogy a lógó mell a fétis, a műanyag cici meg normálisnak számít

– írja, és alaposan leoltja a kötözködőket.

Nem csináltatnám meg a melleimet, mert így tökéletesek: négy gyereket szoptattam belőlük, tökéletesen működnek, és rengeteg örömet okoznak nekem

– teszi hozzá.

A 34 éves képzőművész és háborítatlan szülést propagáló aktivista képen röhögi a testszégyenítőket, és azt mondja, a nyilvános meztelenség felszabadító. Folyamatosan poénkodik azon, ahogy mások a megereszkedett mellei és a dús szeméremszőrzete miatt gúnyolják, és büszkén beszél arról, hogy a teste mi mindene ment keresztül, miközben nevetséges, szánalmas szerencsétleneknek tűnnek mellette a mainstream szépségideál elvárásaihoz görcsösen ragaszkodó testszégyenítők.

“Miért kéne “javítani” a melleimen, egyik sem sajtóhiba” – vágja oda egy plasztikai sebésznek a Twitteren. Kumi megmutatja magát, és ez a maga módján még azokat is lenyűgözi, akik csak eszközként használják képeit magányos örömszerzéshez…

https://kumiomori.tumblr.com/post/158541677440/my-nipples-are-fucking-huge-i-mean-the-profile

https://kumiomori.tumblr.com/post/158376221220/oh-im-so-upset-little-trolls-talking-shit-im

https://kumiomori.tumblr.com/post/154635444600/feel-free-to-send-me-some-love-it-will-be-greatly

Merészebb képekért itt a blogja, nézd meg.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.