Erotika

Íme 6 pasi szokás, ami kiborítja a nőket az ágyban

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.25 | 20:30

Akár hiszed, akár nem hat olyan dolog is van, amit a nők nagyon nehezen viselnek az ágyban. Sőt, azt is mondhatjuk, hogy egyenesen megsemmisítő hatásuk van az egyébként szenvedélyes pillanatokban.

Lássuk, mi az a hat dolog, amivel nem csak a partneredet borítod ki, de garantáltad megölöd a hangulatot is. Ha jól akarod érezni magad, ezeket nem csinálod.

Fotó: freepik.com

Örök probléma: fenn marad a zoknit

Borzalmasan kiábrándító egy pucér pasi, akin csak egy zokni van. Hiába filmek tömkelege, ami kifigurázza ezt a szokást, a mai napig sok férfi van, aki a pillanat hevében elflejtkezik eme nemes ruhadarabról.

Ne légy sóher! Az előjáték kell

Az oké, hogy a férfiak egy kósza felröppenő gondolatra is be tudnak gerjedni, azonban a nők nem. És igen, kell az előjáték, ha egy férfi azt akarja, hogy az együttlét tényleg klassz legyen.

Nézz a szemembe

Vannak olyanok, akik egyszerűen annyira el vannak a saját örömükkel foglalva, hogy nem néznek rá a másik résztvevőre, vagyis a nőre. Borzalmasan kiábrándító, így ha nem akarod megölni a hangulatot, változtass ezen szokásodon.

Légkalapács

A szex nem időre megy, és a valódi teljesítményt sem az példázza, hogy adott idő alatt hányszor jársz be és ki. Ehelyett figyelj a partneredre, az igényeire, és hagyd, hogy megmutassa mi a jó neki.

Lustaság

A férfiak is kiábrándítónak találják azokat a lányokat, akik egész egyszerűen meg sem mozdulnak, és fadarabként fekszenek alattuk. Nos, ez fordítva is igaz. Klassz, hogy élvezed, de valamit tegyél hozzá a dologhoz.

Ne legyél tahó! Kell az összebújás

Hacsak nem egy gyors “ereszdelahajam” numeráról van szó, akkor igenis kell egy kis összebújás. Ha ez elmarad, az rendkívül bántó a nőnek.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.